Kmetovalci uporabljajo samo lasje obešene v najlonki in špricajo rob njive z vodo razrečeno z jajco na 10l okoli 4 jajc. Jaz sem dal na l vode 1 jajce in divjadi ni niti blizu Po raziskavah fakultete za kmetijstvo so ugotovili da je jajca(samo 15% poškodovanih poljščin) in voda najboljši repelet za njim so človeški lasje(20-25% poškodovanih poljščin) šele na to so repelenti ki se prodajajo v trgovinah(40-50% poškodovanih poljščin).
Probajte pa ne kupovat nekega kemičnega sranje da potem še čebele pocrkajo!!
Divjad
Re: Divjad
big big up za stavk o čebelah!!
ejej... kakega kmeta vpras kaj dajejo med repo. ko koljejo shranijo kri ki jo dajo v teglc in teglce postavijo po njivi. ista vrjanta kokr jst govorim. da se rastlinojedci odmikajo od mrhovine in da bogatin smrdi po mrhovini istko kot teglc s krvjo.
Hej
Zadnjič, ko sem čistil mačku stranišče sem dobil hecno idejo, da bi nekaj tega rabljenega (beri-poscanega) peska nesel na plac in s tem odganjal srne.
Mogoče je kdo že prakticiral kaj takega?
Zadnjič, ko sem čistil mačku stranišče sem dobil hecno idejo, da bi nekaj tega rabljenega (beri-poscanega) peska nesel na plac in s tem odganjal srne.
Mogoče je kdo že prakticiral kaj takega?
Jaz že par let prakticiram to varjanto:
1,5l flašo prerežem na pol pa zakopam okoli placa tak do roba plastenke. Not pa dam urin pa kako žličko dve kisa. To začne za par dni ful smrdet in do zdaj moram rečt da nobeno leto nisem mel nič pojedeno vsaj glede divjadi ne.
Lp, Maui
1,5l flašo prerežem na pol pa zakopam okoli placa tak do roba plastenke. Not pa dam urin pa kako žličko dve kisa. To začne za par dni ful smrdet in do zdaj moram rečt da nobeno leto nisem mel nič pojedeno vsaj glede divjadi ne.
Lp, Maui