OUTDOOR2012
Re: OUTDOOR2012
Je ja, moči so tako standardne glede na dolžino. (najbol klasično 1.2m 36w)
The newb is back.
samo glej da bo prava za rast rabis... mas v vsaki elektro trgovini samo glej K.
kolko se ga da kupit pr Kalcerju 100kg , ali manj 1kg...??
upam da manj kot drugače...
upam da manj kot drugače...
Quote:
Haha zj si me spomnu na moje začetke growanja.. K sva s frendom z šajtrgo prefurala 2km skoz gozd po največjem hribu se razbijala sred noči,5x stresla vso zemlo preorala ceu gozd ker se ni dal šajtrge dvignt.. oh ja pol sva enkrat z skuterčino furala zemlo, nabasala pet vreč gor na skutr da je komi štartou pa še obadva gor.. Skoz gozd kjer se furajo sam krosle, navadn mi2 uletela s skutrjm.. Je kr letel z motorja dol use pa še frend si je u hard uzeu use in gonu kr se je dal.. hahaha čudn da sm sploh še svobodn glede na to kašne bedarije sm počeu.. Pol enkrat ukradeva z frendom en sod kao da ga bova mela za vodo.. In ga vlečeva po polju pa pride en kmet pa praša kva nama ni jasn pa ke sva to dobila.. Pa prbije frend da naja je mama u vrt poslala.. a joj dobri stari časi..
extasy, made my day
Haha zj si me spomnu na moje začetke growanja.. K sva s frendom z šajtrgo prefurala 2km skoz gozd po največjem hribu se razbijala sred noči,5x stresla vso zemlo preorala ceu gozd ker se ni dal šajtrge dvignt.. oh ja pol sva enkrat z skuterčino furala zemlo, nabasala pet vreč gor na skutr da je komi štartou pa še obadva gor.. Skoz gozd kjer se furajo sam krosle, navadn mi2 uletela s skutrjm.. Je kr letel z motorja dol use pa še frend si je u hard uzeu use in gonu kr se je dal.. hahaha čudn da sm sploh še svobodn glede na to kašne bedarije sm počeu.. Pol enkrat ukradeva z frendom en sod kao da ga bova mela za vodo.. In ga vlečeva po polju pa pride en kmet pa praša kva nama ni jasn pa ke sva to dobila.. Pa prbije frend da naja je mama u vrt poslala.. a joj dobri stari časi..
extasy, made my day
kaljena semena sem pred dvema dnevoma posadil v nekakšen večji lonec na globino okoli 2cm. Vse skupaj sem tudi močno zalil, sedaj pa me skrbi, da ne bodo semena zgnila, saj še nobena ni prišla na plan.
tebe pa v vojski nebi sprejeli med snajperje, potrpljenje je to kar ti manjka
Hell, it's about time.
Ma, verjetno res to je moja prva resna sezona in sem res nekoliko nepotrpežljiv hkrati pa tudi boječ, saj nočem da bi šlo kaj narobe
jaz jih vedno dam kar v plastičen lonček z vodo, v temo seveda.. vedno vse vzkali, le pazim da dam kalit ko luna dela le daj malo bolj resno, če gre zares
Zivjo
Nameravam posadit easy sativa od female seeds pa vas majstre sprasujem ce mate ksne izkusne z njo...
Nameravam posadit easy sativa od female seeds pa vas majstre sprasujem ce mate ksne izkusne z njo...
hits from da bong