OUTDOOR2012
Re: OUTDOOR2012
...ja purple maroc(FEMALE SEED.NL) je kar zgodnja sorta konča nekje konec avgusta prve dni septembra,enostavna za vzgojo...super za outdoor..dobro uspeva na višjih legah,z nizko temp.ponoči..rastlina je visoka cca 2m z razvejanimi vejami...podolgovati veliki mastni purple verhi...
poglej si še kakšen autoflower od GHS...big bang auto,je kar velika rastlina z dost pridelka...baje je zelo stabilna za zunaj...tudi sam sem si nabavil za letos..
-
RYS
kopriva jst sm meu tut u mislih tale big bang ali pa auto mazar razlika v ceni je dokaj velika. ampak menda je tale mazar super za outdoor,sam 30 evrov za 3 semena je velik. no bomo vidl ....
Zanima me ce je ze kdo imel kalashnikova od GHS outdor, kaksna je kaj velikost in pridelek
Ja, kok bo gor je največ odvisno od vzgoje, kako, koliko in z čim boš skrbel za rastline. Probaj, poročaj.
reggae, sensimilia, peace and love and nothing else
Quote:
Pozdravljeni spet bom mal pisou zanima me ker strain je dost podobn easy sativi s tem mislim, da ma iste lastnosti(morda first sativa) pa tko da ni neki težko za growat v primeru da nebom mogel dobiti easy sative hvala
http://www.kindgreenbuds.com/marijuana-strains/sativa-spirit.html
Mislim, da bi na Primorskem lepo končala.
Samo zdej so jo umaknili s Paradise seeds, upam da začasno
Pozdravljeni spet bom mal pisou zanima me ker strain je dost podobn easy sativi s tem mislim, da ma iste lastnosti(morda first sativa) pa tko da ni neki težko za growat v primeru da nebom mogel dobiti easy sative hvala
http://www.kindgreenbuds.com/marijuana-strains/sativa-spirit.html
Mislim, da bi na Primorskem lepo končala.
Samo zdej so jo umaknili s Paradise seeds, upam da začasno
Primerjava: HIMALAYA GOLD / FRISIAN DEW (zanima me primerjava pri pridelku, ter kdaj katera konča- nesel pa jih bom na primorsko)
Re: OUTDOOR2012 *DELETED*
Post deleted by passion
bcn diesel sem mel jaz indoor in sm bil zelo zadovoljen, precej potentna zadeva, nevem pa kako bi se obnesel outdoor.