Outdoor 2011
Re: Outdoor 2011
@cereus ponavadi ene dva meseca. skoda ker nisi imel nobenega fenota z vonjem po grozdju, tisti so najbolj mocni. drugace pa se moras zavedat da je sativa in bo vedno high, ne bo leplo na kavc
police in helicopter search for marihuana ...
-
Exstasy
Quote:
ma gdo sploh se uzun bilke?
yap 2 moje se še borita ene 200g me še čaka
ma gdo sploh se uzun bilke?
yap 2 moje se še borita ene 200g me še čaka
hehe jaz še imam šest sort zunaj...se pravi enih devet rož še uspešno raste oz končuje...čez dan še je vreme lepo in ko ga več nebo bom šel posekat prej ne....drugače pa čeprav so mi letos najdli tri place je sezona uspešna z ogromno materijala(različnega)...1x kasneje pripopam malo slikic od letošnje sezone....lp
Quote:
@cereus ponavadi ene dva meseca. skoda ker nisi imel nobenega fenota z vonjem po grozdju, tisti so najbolj mocni. drugace pa se moras zavedat da je sativa in bo vedno high, ne bo leplo na kavc
Za jih mislim imet šele drugo leto in pomoje je tudi grozdni feno nekje vmes Zdej so Mandale, Black Jack, Iced Gtapefruit pa Voodoo za testirat
Za jih mislim imet šele drugo leto in pomoje je tudi grozdni feno nekje vmes Zdej so Mandale, Black Jack, Iced Gtapefruit pa Voodoo za testirat
>>OnePiecePuzzle>>
Učeri prišel na žetev, pa sem na zalost zamudil, me je nekdo prehitel... Informacije se počasi zbirajo vendar zaenkrat brez sreče. Verjamem pa, da se bo najdla oseba ki mi je ukradla bilke. Zihr se bo kdo pohvalu sem najdel manjši nasad bilk...
welcome to my lab where you can choose your own dreams.
-
Exstasy
Sožalje lion vem kako ti je...
Am zdej pa tko jest mam še 2 rože zunaj, kakšno je vaše mnenje manjka ji mogoče par dni.. jo pustim ? tale megla ni vredu
Prosm če bi loh čimprej kdo odgovoru da jih grem še dons iskat...
Peace!
Am zdej pa tko jest mam še 2 rože zunaj, kakšno je vaše mnenje manjka ji mogoče par dni.. jo pustim ? tale megla ni vredu
Prosm če bi loh čimprej kdo odgovoru da jih grem še dons iskat...
Peace!
Osebno menim, da bi bilo najbolje če jih greš posekat. Napoved za naslednje dni ni ravno najbolša, več ali manj bo vseskozi oblačno z dežjem, tako da se ti lahko razvije še kakšna plesen ipd. Če si pa pogumen jih pa pusti!
Bodo pa zagotovo še stari mački na forumu podali svoje mnenje in se boš potem lažje odločil.
Bodo pa zagotovo še stari mački na forumu podali svoje mnenje in se boš potem lažje odločil.
Odvisno v kakem stanju so ze, ali listi ze postajajo vijolcni?
Ce so, potem posekaj, ce pa se nic ne pozna jutranja rosa in mraz, potem lahko se malo pustis... odvisno spet s kje si, za danes je napovedan sneg, v tem primeru spet posekaj
Ce so, potem posekaj, ce pa se nic ne pozna jutranja rosa in mraz, potem lahko se malo pustis... odvisno spet s kje si, za danes je napovedan sneg, v tem primeru spet posekaj
js mam tut še enga LSDja, danes zvečer pade, če ne pa za vikend ko bo baje se vreme popravlo
10% luck,
20% skill,
15% concentrated power of will,
5% pleasure,
50% pain