Outdoor 2011
Re: Outdoor 2011
aha in še nekaj, 2 tedna nazaj so mi umrle 3 bilke oziroma grmi veliki 2,5m bile so čudovite,zato je bilo tudi razočaranje zelo veliko,,,v enem tednu so se mi posušile, listje porumenelo in odpadalo, listje na vrhih je venelo in se zvijalo ter rumenelo...smešno ker sem imel posajene narazen 4-5m in so zbolele eno za drugo,,v zemlji nisem našel nič sumljivega,,,korenine so bile shirane ampak nikjer nisem zaznal kakšne škodljivce...je možno da so imele premale luknje ker zalival sem jih dovolj...ne morem pa izključit,da mi jih je nekdo namerno zalil z nečem...aja, luknje so bile globoke 70cm in prav tako široke,zemlja je bila kupljena in mešana z gozdno...katastrofa
@ggadk
prvič slišim za tisto s povešenimi laski in rjavimi laski ob steblu.
hvala za info
prvič slišim za tisto s povešenimi laski in rjavimi laski ob steblu.
hvala za info
10% luck,
20% skill,
15% concentrated power of will,
5% pleasure,
50% pain
po moje so ti jih poškropili.. tak so meni lani naredili, pa so kazale iste znake kot si jih ti opisal..
Si jih mogoče predoziral pri gnojenju? Tudi meni se je moja v roku enega tedna začela sušiti - povešeni listi pri vrhih, nekaj že precej suhih, tako da sem jo posekal kake 3,4 tedne prezgodaj. Čeprav sem tudi sam posumil, da bi jo nekdo poškropil s čim, je verjetnejši vzrok predoziranje pri gnojenju. Zemlja pri roži je bila suha, imel sem jo pa posajeno v gozdu in res nevem zakaj bi se nekdo matral 2x hodit na plac, če je enostavneje, da jo samo poseka oz. izpuli.
Lp
Lp
-
USBN
eni se bojijo trgat da si nebi sovražnikov nakopali, zato jo rajše recimo z slano vodo zalijejo da zgleda kot da bi se posušila zarad tvojih napak ali suhe zemlje.
sicer pa dvomim da bi se zaradi suhe zemlje posušila, jas nisem šel zdejle en teden biljke zalit ko je blo skos sonce in niti kaplje dežja pa ni bla nič povešena.
sicer pa dvomim da bi se zaradi suhe zemlje posušila, jas nisem šel zdejle en teden biljke zalit ko je blo skos sonce in niti kaplje dežja pa ni bla nič povešena.
kucmar če mene vprašaš so ti jih zastrupili, v teh trgovinah za rože dobiš te strupe ki jih samo zliješ na rožo pa ti bo ovenela in skrčila korenine, da jo lahko lažje izruvaš, nažalost pa se ne spovnim kako se imenuje, malo poguglaj pa boš našel!
ej folk jaz ne podpiram krajo roz!!!
imam opazenih nekaj placov pa jih bom pustil in to 100% vrjamem da mi redko kdo vrjame k mi ze na sliko ne!!! najraj bi slikal te place k sm jih nasel in jih bom pustil!! sram me je k se morm kregat s folkam k je v istem poslu kot jaz. mislm da sm tudi jaz zakljucil tukaj!!!
imam opazenih nekaj placov pa jih bom pustil in to 100% vrjamem da mi redko kdo vrjame k mi ze na sliko ne!!! najraj bi slikal te place k sm jih nasel in jih bom pustil!! sram me je k se morm kregat s folkam k je v istem poslu kot jaz. mislm da sm tudi jaz zakljucil tukaj!!!
Meni se zdi, da se ti non-stop edino sam s sabo kregaš, hehe.
meni bojo letos prvič obrodile 2 pjante (domače) samo k nimam izkušnji nvem kaki morejo zgledt cvetovi za jih dat sušit? bi upu gdo kej opist alpa dat kako sliko? )
hvala =)
hvala =)