Outdoor 2011
-
Gost
Re: Outdoor 2011
Na koliko časa je priporočljivo vreči 1 pest organika od plantele? (nekateri pravijo 1 krat v vegetaciji in je to to, nekateri pravijo da večkrat,...) koliko krat vi mečete te brikete?
Pa jaz sn nasipo skoro pol vreče tak da ni panike, vržeš pač ko kaže znake pomanjkanja. Npr. rumeni spodnji listi itd...
<3 Mary Jane !
Še je komu uspelo tak nesposobno vršičkat, da sta nastala dva nova in še ostala tista prvotna? Torej tri zdaj rastejo naprej.
temu se rece FIM (fuck i missed) tehnika, takrat ko ne odrezes lepo ampak mal zmrcvaris s kaksnimi neostrimi skarjami, potem, ce imas sreco, na tistem delu pozene vec pogankov, tudi do 6...
lp
lp
ja itk tko kot pravi fjuice jst sam ranim ponavad ce kj vrsickam. in grejo po 3 veje ni pa nujno da rata.
Eni pa imate prave grede Super ghost te ni nič strah da bo kdo našel ker je pomoje fulllll opazno
-
napoleon20
pizda js sm pa ponesrec pohodu lih sveze zakopan seme a je to kj narobe k se je zemla mal potlacla?
semen bo že vzklilo;) narava dela čudeže!
-
Super_ghost
mah za tist krog narejen me ne dost briga če mi najdejo. Tam bom dal drug teden ene male pjantice not pa kar pustil pa nč gledal pol tko k bo sezona za obirat bom šel pogledat =) za druge place se pa ne bojim da najdejo =)
ja pomoje... ti tak plac tezje najdem koot kaksen plac k je povno smeti okoli. mislim da bom v ponedeljek prpopal sliko od placa. tko da bos vidu kako jaz gledam va vse skp. drgac pa ja to je luknja oz plac. bolj kot negdo k v krogu 100kvadratov prekoplje 4 luknje. bolj da prekoplje 100M naenkrat kot da ima 4 luknje. pa ce rata rata. no sj nimam 100kvadratov prekopanih na enmu placu samo primer sm dau. no sorry za moj splosno pogovorni jezik se trudim samo ce imas v sto kvadratnih metrih 4 luknje in ti jih nihce ne najde je bolje da prekoples vse. zato ne kopljem luknje po luknjo. ker imas od 4 luknej v tem prostoru samo 400g ce bi pa prekopal 100m bi pa imel nekje 10kg. moj predlog glede lukenj. pa se na koncu imas lahko v luknji veliko rozo ki zna presenietit. gggggrrrrrr (spet sm prevec zadet)