OUTDOOR ...:::2010:::...
Re: OUTDOOR ...:::2010:::...
ha,ha..pol bo pa zares najnižja
-
marihumama
Ja ku so uni dan spet objavili da so ene najdli ko so gojili neko novo zelo nizk vrsto konoplje-veliko enih par deset centimetrov,... Pa sm mislil če bi se kaj takega dalo dobit.
...................
-
marihumama
http://24ur.com/novice/crna-kronika/trava-med-koruzo.html
...................
Trije moški so med koruzo pridelovali konopljo novejše sorte. Iz ene sadike bi lahko pridelali do 20 g zelo kakovostne marihuane, gojili pa so več kot 1300 sadik..............nekam malo se mi zdi za naj novejšo sorto
-
marihumama
Ja sam sadike so ble menda zelo mičkane-do 40 cm velike,....
Pa neki ne razumem kako so prekalkulirali, da bi za zelo kakovostno marihuano zaslužili 60.000 € za 15 kg-potem je en gram 4 e?
Pa neki ne razumem kako so prekalkulirali, da bi za zelo kakovostno marihuano zaslužili 60.000 € za 15 kg-potem je en gram 4 e?
...................
Tu gor bi blo 20g - cela bilka , koji kreteni da so šli autoflower med koruzo sadit , vrjetno bi samo perje gor blo
Fala ti evropu za demokraciju,sad mogu na kurac nabit i policiju i partiju
Quote:
ce prodas kilo zlo kvalitetne dobis za njo kakik 5k. itak da nebi prodajal to po pekih za 1g xD
ce prodas kilo zlo kvalitetne dobis za njo kakik 5k. itak da nebi prodajal to po pekih za 1g xD
Hell, it's about time.
No ja..kakor koli..drugač pa tudi novinarji "malo" napihnejo zadevo da se bolj bere..ne verjet vsega kar piše...lp
-
marihumama
No zdaj sem našel končno ene ki zrasejo 0.5 - 0.75 meter.http://www.cannabis-seeds.co.uk/short-cannabis-plants.html
Sam cene so pa občutno dražje od običajnih...
Sam cene so pa občutno dražje od običajnih...
...................
Matanuska Tundra...ja cene so kar ...kaj si boš to nabavil za naslednjo sezono?