OUTDOOR ...:::2010:::...
Re: OUTDOOR ...:::2010:::...
supr...sj nč ne pravm d narobe delaš če maš na radiatorju sam dost folka se je že prtožval zakaj jim ne usklije..k so mel na radiatorju...zato raj opozorim...peace
Ik rook hennep
Quote:
Najlepša : ) ta bo monster : )
Najlepša : ) ta bo monster : )
When life puts stones in your way
build something nice out of them
Loesje
Loesje
zakaj bi sploh imel a rediatorju? da hitreje vzklije?
uzameš navadn kozarec natočiš notri vodo daš not semena (useeno kokliko) pa daš v eno omaro. to je vsa umetnost
uzameš navadn kozarec natočiš notri vodo daš not semena (useeno kokliko) pa daš v eno omaro. to je vsa umetnost
-
Gost
če pa so govorice da se lahko semena tako "utopijo" - preveč napijejo vode in crknejo?:D
daj ne bluzi, če še semen ne znaš skalit kaj potem sploh sadiš.
strass komu ti to?
ena neumesna samo kako naložiš slike sm gor ? hah
ena neumesna samo kako naložiš slike sm gor ? hah
moxzor vrz semna u vodo pa pocaki... pa mej jih na sobni temperaturi pa ne drmi jih. Kokr te js zastopm si meu "bag seed" mej mal potrplenja js sm pr takih semnih rabu tud do debele 2 tedna da so semena uskalila na sobni temperaturi.
Ce imam prav si ti ta ki imas orange bud od pohe. Orange bud je pozna sorta in pri nas ne bo uspelo je bilo tudi stestirano lani.
Ce imam prav si ti ta ki imas orange bud od pohe. Orange bud je pozna sorta in pri nas ne bo uspelo je bilo tudi stestirano lani.
ZIVLJENSKA RESNICA: TREZNOST JE ILUZIJA
Če je klitje problem pol priporočam da kupte rockwool kocke namocis v vodo do polovice bejbija noter pol centi globoko pa nekam v temn in topu plac : ) je pa tut miljon nacinov kako vsklit don mentoni ima en komad- janez dela to z obcutkom
boober ni moja jst sem samo quotal : )
boober ni moja jst sem samo quotal : )
When life puts stones in your way
Loesje
Loesje
Quote:
ja sm še bol rookie glede growanja pa teh for sj sm velik tega foruma prebrau pa mi je mal bol jasno vse skup
a lahko to na navadni vati delaš? .. pač zmočiš jo pa fukneš semenko not (kot dojenčka v posteljo) pa pustiš da kali? lahko dam 2-3 semenke v nekaj "cm" vate? pol če to pustim v temi nonstop na 18-23°C v sobi + za hišo(na soncu-23+°C) bi moglo vzkalit?
Seme potrebuje za vzklitje samo 3 stvari: vlago, toploto in TEMO!
LINK
ja sm še bol rookie glede growanja pa teh for sj sm velik tega foruma prebrau pa mi je mal bol jasno vse skup
a lahko to na navadni vati delaš? .. pač zmočiš jo pa fukneš semenko not (kot dojenčka v posteljo) pa pustiš da kali? lahko dam 2-3 semenke v nekaj "cm" vate? pol če to pustim v temi nonstop na 18-23°C v sobi + za hišo(na soncu-23+°C) bi moglo vzkalit?
Seme potrebuje za vzklitje samo 3 stvari: vlago, toploto in TEMO!
LINK