OUTDOOR ...:::2010:::...
Re: OUTDOOR ...:::2010:::...
ja čes šlauf bi res teško pognau vodo gor.sicer pa weed king probej izvedt to idejo pa boš ti nam povedau al se da al se ne da
Šlauf je prov vseeno kako debel je, važna je samo višina.
Kar se tiče zunaj kar je nad nulo ni problem, problem bo če bo slana pa kakšno noč fajn na minus pršponalo...
Kar se tiče zunaj kar je nad nulo ni problem, problem bo če bo slana pa kakšno noč fajn na minus pršponalo...
The newb is back.
Quote:
Quote:
Hehe...bom sprobal kakšne nižje sorte letos. mi kdo kaj priporoča? Pa še eno metodo sem slišal. A res če parkrat zaliješ z cvetalom tam nekje julija začne lahko že cvetet? A to drži?
Teb niso čist jasni pojmi kajne?? Zakaj bi ti pa zaradi cvetala začela cveteti? Kvečjemu skuru jo boš. Cveteti ti bo začela, ko se bo cikel dneva zmanjševal proti 12/12...
Ja.. gnojilo lahko pospeši cvetenje ali pa ga zavira, ampak, da bi zaradi tega začela cvetet pa ravno ne. Na cvetenje pa ne vpliva samo sonce, ampak tudi temp., vreme... je pa sonce glaven faktor.
Quote:
Hehe...bom sprobal kakšne nižje sorte letos. mi kdo kaj priporoča? Pa še eno metodo sem slišal. A res če parkrat zaliješ z cvetalom tam nekje julija začne lahko že cvetet? A to drži?
Teb niso čist jasni pojmi kajne?? Zakaj bi ti pa zaradi cvetala začela cveteti? Kvečjemu skuru jo boš. Cveteti ti bo začela, ko se bo cikel dneva zmanjševal proti 12/12...
Ja.. gnojilo lahko pospeši cvetenje ali pa ga zavira, ampak, da bi zaradi tega začela cvetet pa ravno ne. Na cvetenje pa ne vpliva samo sonce, ampak tudi temp., vreme... je pa sonce glaven faktor.
Pa to ne pravm po mojih metodah to mi je en reku, ampak se mi je zdel čudno da bi zarad gnojil začelo prej cvetet.
lp
lp
-
DonRicky123
Prašati ni greh Vsaj ne boš delav neumnosti...
Točno tko. Ponavad je tko da se iz napak uči. Kar tudi je res!
-
DonRicky123
Res je:D
Samo zakaj bi delali napake če je pa tukaj forum kjer se da vse vprašat če še ni bilo zapisano...?
Samo zakaj bi delali napake če je pa tukaj forum kjer se da vse vprašat če še ni bilo zapisano...?
Rajš tukaj prej vprašat kot pa po napaki:D Ok pustmo zdej too raje.
Sonce lepo žge:D
Sonce lepo žge:D
-
DonRicky123
Zame ga je ravno prav.... Vendar koga briga kaj je meni všeč če pa pjanto zebe zuni:D
sam sem tut opazil,da se v moji gredi konkretno nabira vlaga v lonckih,zato je vredu naredit kr nekaj luknjic na loncek,da nebo zgnililo vse skupaj. bom prilepil zdaj enkrat sliko.