OUTDOOR ...:::2010:::...
-
uporabnik123
Re: OUTDOOR ...:::2010:::...
lahko ja. pa jo je težko gojit?
ja valda! kdaj si pa košnjo meu?
pa dobr je zdej...hejzi rabijo do 11 tednov, da so prave kvalitete...v sloveniji je to, razen na primorskem, precej nemogoce.
-
uporabnik123
ne letos bom prvic gojil zato me je zanimal ktero vrsto naj posadim da bo najlažje
NL5 Haze Mist
Big Bang
The Church
lemon skunk
NL5 Haze Mist
Big Bang
The Church
lemon skunk
ja eni vice pokajo ja!zravn pa kosijo 1.decembra
uporabnik123 PM si poglej
uporabnik123 PM si poglej
jst sm se mal hecov prej z NL5 ...nerabiš 3x na dan spraševat kaj ti svetujemo in kaj ne!!...uporablej "search"....
80m2 x 2 + bela ograja
Quote:
drgač se napiše nub ne pa nab...pa drgač bom js to meu za svojo uporabo..zanima me samo za prjatla ki bi rad tudi sadil da bi imel za prodajat..zakaj maš skos probleme z mano? brigi se zase pa si raj zmotaj eno
Aja, kaj si našel to v slovarju?
Če že hočeš bit nekaj slovnično pravilen je 'newbie'. Pogosto uporabljena izpeljanka je tudi 'noob', ki pa ima malce prilagojen pomen današnjemu english SLANGU, zategadelj besede tudi ni v slovarju. SEDI ENA.
drgač se napiše nub ne pa nab...pa drgač bom js to meu za svojo uporabo..zanima me samo za prjatla ki bi rad tudi sadil da bi imel za prodajat..zakaj maš skos probleme z mano? brigi se zase pa si raj zmotaj eno
Aja, kaj si našel to v slovarju?
Če že hočeš bit nekaj slovnično pravilen je 'newbie'. Pogosto uporabljena izpeljanka je tudi 'noob', ki pa ima malce prilagojen pomen današnjemu english SLANGU, zategadelj besede tudi ni v slovarju. SEDI ENA.
-
RaSta_Rainbow
ka se zdej kle neki kregate raj se pogovarjajmo o outdor ker me zanima kako kaj napreduje pri vas
pri men so pognale nekje 2cm so zdele na okenski polici
lp
pri men so pognale nekje 2cm so zdele na okenski polici
lp
No ja men jih je že 3 pognalo, 3 še čakam, tudi na okenski polici par jih bom pa nasadil malo bolj pozneje.
Ma kdo kakšn fajn 'recept' za pripravo zemlje? Letos razmišljam nekaj takega: pol tamkajšne zemlje + organski briketi, pepel, kalcevit, šota, perlit in to bi bilo to.. brez kakšnih dodatnih gnojil čez leto.
Ma kdo kakšn fajn 'recept' za pripravo zemlje? Letos razmišljam nekaj takega: pol tamkajšne zemlje + organski briketi, pepel, kalcevit, šota, perlit in to bi bilo to.. brez kakšnih dodatnih gnojil čez leto.
Quote:
Luxor ti si prov en nab.. Po moji logiki nek najstnik, ki sanja kako bo hitro zasluzil z našo dragoceno rastlino
mislim da o tem ne sanjajo samo najstniki..še posebaj v časih kot so sedaj!!! FUCK DA SYSTEM aahahahaha
za out pa bo letos zopet Esmeralda ter PT in BJxDC (donacija od lasulje) ter Shaman...študiram pa da bi še nabavo neke fem semena in jih dal klit začetku aprila in maja vse skup ven..bomo vidli ane
weedguj po moje razmišljaš v pravi smeri..jaz delam po nekem istem sistemu...recepta pa nimam ker delam na oko.
aja pa kak agro gel oz podobno lahko uporabiš če neboš zalival.
Luxor ti si prov en nab.. Po moji logiki nek najstnik, ki sanja kako bo hitro zasluzil z našo dragoceno rastlino
mislim da o tem ne sanjajo samo najstniki..še posebaj v časih kot so sedaj!!! FUCK DA SYSTEM aahahahaha
za out pa bo letos zopet Esmeralda ter PT in BJxDC (donacija od lasulje) ter Shaman...študiram pa da bi še nabavo neke fem semena in jih dal klit začetku aprila in maja vse skup ven..bomo vidli ane
weedguj po moje razmišljaš v pravi smeri..jaz delam po nekem istem sistemu...recepta pa nimam ker delam na oko.
aja pa kak agro gel oz podobno lahko uporabiš če neboš zalival.