OUTDOOR 2009
Re: OUTDOOR 2009
rata sej vem da si že napisu, sam dej še enkrat povej ka maš to k je že fertik skor
The newb is back.
ena je zrevegana Himalaya že maja, druga pa je E. sativa
HOLLY FUCKING SHIT !!! Opozorilo fantje !
Zdele sm bil na placu in me je divja svinja skor razčetverila ... tok hitr še nism v živlenju tekel. Tko da pazte,očitno niso ogrožene samo bilke!
Zdele sm bil na placu in me je divja svinja skor razčetverila ... tok hitr še nism v živlenju tekel. Tko da pazte,očitno niso ogrožene samo bilke!
heh bolš da tebe ,ko pa bilko
ouu bad stari, jst sm tud enkrat mel bližnje srečanje s svinjo, mislm da bi se bolt lahko skril pred mano, tako sm šponal, svinje so zelo zafukane, lovci pravjo da raje srečajo medveda kot svinjo, in glede na to da je divjih svinj pri nas kr velik, je pametno pazt, pa saj mal zvoka spustit da te sliš in se prej umakne na varno, sm presenetet je ne smeš pa bo kul
Enjoy what is natural
- Lacna-Pljuca
Ker del SLO, Ivar?
ja svinje te lahk raztrgajo kr fajn.
pa še hitre so ful.
velik sreče tud prihodnjič
lp
pa še hitre so ful.
velik sreče tud prihodnjič
lp
PRIHODNOST JE ŽIVETI Z MATI NARAVO - vštric
Whassap!?
Ena zgodbica... pred kaksnim dobrim mesecem mi je ena roza ze zacela predcasno cvetet in ker je nism mogu vrst stran sem jo dal (skor da polozil) na en kup zemlje v mocvirju. In kar naenkrat se ji steblo ful ojacalo in nastalo je tole:
Sicer me mal skrbijo teli rumeni listi, pomoje zaradi prevec dusika in nic drugega v fazi cvetenja...lahko pa tudi zaradi prevec vode (gnitje korenin?).
ES:
xy strain...kristalckov ma najvec na steblu (?), bom poskusu cookiese nardit, ce bo dost:
...in ena eksotika, Purple Power:
A se vam zdi, da je tale ze? Premalo izkusenj + nimam nobenga mikroskopa, da bi dobro pogledu trihociste...
Ena zgodbica... pred kaksnim dobrim mesecem mi je ena roza ze zacela predcasno cvetet in ker je nism mogu vrst stran sem jo dal (skor da polozil) na en kup zemlje v mocvirju. In kar naenkrat se ji steblo ful ojacalo in nastalo je tole:
Sicer me mal skrbijo teli rumeni listi, pomoje zaradi prevec dusika in nic drugega v fazi cvetenja...lahko pa tudi zaradi prevec vode (gnitje korenin?).
ES:
xy strain...kristalckov ma najvec na steblu (?), bom poskusu cookiese nardit, ce bo dost:
...in ena eksotika, Purple Power:
A se vam zdi, da je tale ze? Premalo izkusenj + nimam nobenga mikroskopa, da bi dobro pogledu trihociste...
When troubled times begin to bother me,
I take a toke
and all my cares,
go up in smoke.
I take a toke
and all my cares,
go up in smoke.