OUTDOOR 2009
Re: OUTDOOR 2009
Prejle sem bil na placu,in sem uspešno izločil enga deca,zdej mam še 4 ženske. Velke so pa tm 230cm. Že take ko drevje
Quote:
joj sn prišo še na en plac ki mi je ostal pa zagledam da so od 5 bilk še samo 3 od dveh pa sta ostali samo štibli ,tak da sta mi zdaj ostali samo 2 esmeraldi pa ena early girl. Srne pa so mi pojedle 1.5m shamana pa early girl. Zdaj še mam samo dve esmeraldi 1,6m pa early girl 1m.
Za naslednje leto ti svetujem, da zabiješ ene 4 količke okoli bilk pa napelješ kakšen drat ali pa vrv pol metra pa meter nad tlemi, isto sem jaz naredil letos, sem našu veliko bobkov od srn na placu predno sem posadil, pa sm se tko zaščitu z dratom pa nobena ni blizu pršla..
joj sn prišo še na en plac ki mi je ostal pa zagledam da so od 5 bilk še samo 3 od dveh pa sta ostali samo štibli ,tak da sta mi zdaj ostali samo 2 esmeraldi pa ena early girl. Srne pa so mi pojedle 1.5m shamana pa early girl. Zdaj še mam samo dve esmeraldi 1,6m pa early girl 1m.
Za naslednje leto ti svetujem, da zabiješ ene 4 količke okoli bilk pa napelješ kakšen drat ali pa vrv pol metra pa meter nad tlemi, isto sem jaz naredil letos, sem našu veliko bobkov od srn na placu predno sem posadil, pa sm se tko zaščitu z dratom pa nobena ni blizu pršla..
fuckcombustion
uff kake rože A indik pa niste nc sadil letos?
Himalaya Gold v cvetu slaba 2 tedna
web page
web page
Odlomljen vrh
web page
na parih sem dobu pa rumene liste, a je možno da je preveč pognojeno?
web page
necvetoče sem še pa enkrat vršičkal, upam da ne prepozn.
Sončen pozdrav
web page
web page
Odlomljen vrh
web page
na parih sem dobu pa rumene liste, a je možno da je preveč pognojeno?
web page
necvetoče sem še pa enkrat vršičkal, upam da ne prepozn.
Sončen pozdrav
lahko da je od sonca. So pri meni isto tak rumeni odspodi.
Quote:
Prejle sem bil na placu,in sem uspešno izločil enga deca,zdej mam še 4 ženske. Velke so pa tm 230cm. Že take ko drevje
Ti še mankaš na sliki
Ti še mankaš na sliki
Quote:
Kaj to je klon ali seme ????
lepa lepa , bo kr nekaj navrgla ,
kera šorta?
Kaj to je klon ali seme ????
lepa lepa , bo kr nekaj navrgla ,
kera šorta?
Konoplja.org
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu