OUTDOOR 2009
Re: OUTDOOR 2009
Quote:
Quote:
eh pa to je krep navadn, dej kupi si te pravo gnojilo se pa neje tolko prije ... če s tem sem jaz že eno rožo skuro pred parimi leti :/
Ja itak d je krep-sj more bit ...jao kwa si me zdj ustrašu upam da jih res ne bo kr skurl
nisn mislo nič strašit, samo včasih je malo straha vreju , btw tista bilka ki sn jo skuro je bla ful mala tak da ni nujno da bo tvoje tui oz. sem pozitiven in rečem da bo explodirala mislim v rasti
Quote:
eh pa to je krep navadn, dej kupi si te pravo gnojilo se pa neje tolko prije ... če s tem sem jaz že eno rožo skuro pred parimi leti :/
Ja itak d je krep-sj more bit ...jao kwa si me zdj ustrašu upam da jih res ne bo kr skurl
nisn mislo nič strašit, samo včasih je malo straha vreju , btw tista bilka ki sn jo skuro je bla ful mala tak da ni nujno da bo tvoje tui oz. sem pozitiven in rečem da bo explodirala mislim v rasti
<3 Mary Jane !
Ja ni ena ampak sm useh 8 s tem krepom pognjil...upam d bodo res explodirale v rasti...drgač pa je dele tko d je usak dan mal plohice al pa usak drug dan, tko d se vrjetno zelo počas razstapla pa pomoje lepo počas gnoji...sporočim čez tedn kko je.
Lp!
Lp!
So fucking what?!
-
WeedSmoker
evo updejtič mojih rožic
esmeralda ( 100% ženska jea )
bjxdc (malo sm z vršičkanjem posral..)
bagseed ( 100% ženska )
prva sezona.. in upam da bo do se do konca odvijala tako kot se zelo bom vesel pa lp
esmeralda ( 100% ženska jea )
bjxdc (malo sm z vršičkanjem posral..)
bagseed ( 100% ženska )
prva sezona.. in upam da bo do se do konca odvijala tako kot se zelo bom vesel pa lp
No light, no buds!!!
napredek ob vrsickanju lubic 
(Mexican Sativa)
(Mexican Sativa)
(Early Misty se nisem vrsickal)
(Mexican Sativa)
(Mexican Sativa)
(Early Misty se nisem vrsickal)
skor 2 mesca nazaj
pa še en mesec nazaj
pa še en mesec nazaj
se vam nezdi da malo riskerate z tako "njivo"???
iz zraka se čuda vidi...
da nev pol kdo presenecen ko bodo modri na vratah...
iz zraka se čuda vidi...
da nev pol kdo presenecen ko bodo modri na vratah...
Lepe bilke vendar zelo slaba postavitev.
Flyboy glede na to da so en mesec stare slike se po moje zdej ne vidi več prou nič razen grmovja pa kar vem volkds ve kaj dela tako da raje kot komentirat neumnosti mu raje postavi kako vprašanje da se boš kaj naučil hihihihi
police in helicopter search for marihuana ...
lepe rože volkds ma perfekten plac ker ko bodo bilke še mal zrasle in se razvejale iz zraka nebojo čist nič izstopal in se kr zlile z okolico , ampak to je le moje mnenje
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!