OUTDOOR 2008
Re: OUTDOOR 2008
V nedeljo pričakujejo 0°C
Himalaya počasi nabira, ker tudi vremena ni bilo pravega za kakšen šus. Zdaj v teh dneh pa zna lepo finiširati, seveda če bo vreme ok, gnije pa nič.
Spoznavanje narave in družbe (SND)
Se bo itak malo ogrelo, edino v petek bo kriza, in kar je nad 1000m bo treba potrgati ali pa skidati.
V soboto pa spet razjasnitve..... upajmo
V soboto pa spet razjasnitve..... upajmo
Spoznavanje narave in družbe (SND)
-
JamaicanPearl
ma moje že par let zapored namanj 5 krat dočakajo slano pa jim ni blo do zdej čist nič, tak da se mi res jebe za njo, rajš vidim da je čez dan lepo sončno jasno vreme pa čez noč slana kot pa plus 10 pa neki bedni oblaki non stop.
če bo v petk nula bo zihr sobota sončna, sej drgač ne more bit nula
če bo v petk nula bo zihr sobota sončna, sej drgač ne more bit nula
-
begginsgrow
yes plss god give me a son..
-
eightmileshigh
a ma kdo od rox kšno sliko k jih ful ni na netu
mislm pure rox slike ne od kšnih cross-ov
mislm pure rox slike ne od kšnih cross-ov
Cannabis causes sanity
No pa je letošnji outdoor zaključen, morm rečt da se je za prvič kar dobr izšlo.
Semena so vsa neznana, tale prva je bla mal bol zgodna in sm jo imu na balkonu, posekana je bla pred enmu tednom.
Slike:
Ostale so še 3 rože ki sem jih požel dons, zaradi napovedi slabega vremena predvsem pa ker mislim da je biu plac odkrit.
Slike so bile posnete pred dobrim tednom:
Vse 3 v vrečah:
Ene par vrhov:
Osnove so osvojene in bo naslednja sezona še bol uspešna z preverjenimi sortami.
Lp!
Semena so vsa neznana, tale prva je bla mal bol zgodna in sm jo imu na balkonu, posekana je bla pred enmu tednom.
Slike:
Ostale so še 3 rože ki sem jih požel dons, zaradi napovedi slabega vremena predvsem pa ker mislim da je biu plac odkrit.
Slike so bile posnete pred dobrim tednom:
Vse 3 v vrečah:
Ene par vrhov:
Osnove so osvojene in bo naslednja sezona še bol uspešna z preverjenimi sortami.
Lp!
perja je že perja...
kolk bo pa pol
kolk bo pa pol