OUTDOOR 2008
Re: OUTDOOR 2008
Pozdravljeni evo bom pa se jest par slikc prlimou....
Semen so SS mixed outdoor tko da bo lustno ko bo....
Semen so SS mixed outdoor tko da bo lustno ko bo....
Smoke weed every day... and make me a rich guy....
obema svaka čast, spacew ti boš pač bolj na vlko pobiral
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!
-
masterblaster
marko..super za prvi grow + stara sablja grow tudi
Hitro ti je šla v cvet.A si nam že zaupu sorto?
Hitro ti je šla v cvet.A si nam že zaupu sorto?
Ne ve sorte, je že napisal. Mrežo bi jaz odstranil, ker jo itak več ne rabi, v višino ne bo šla več dosti, ko je enkrat tolko v cvetu. Še mesec in pol cca. pa bo za pobrat. Fino bi bilo, če bi še klona prej naredil,ga dal na reveg, da ohraniš sorto, ker roža lepo raste in je primerna za hobotnico in podnebje. Sigurno je kje spodaj kakšna vejica, ki itak ne bo dosti naredila.....
mark0 če imaš šanso naredi klona....
mark0 če imaš šanso naredi klona....
Spoznavanje narave in družbe (SND)
Quote:
Nobel plac&rože ,tole je ziher ene 700m višinske a ?
ja malo pod 800m, lepo raste ker ima razgled....
Lp
Nobel plac&rože ,tole je ziher ene 700m višinske a ?
ja malo pod 800m, lepo raste ker ima razgled....
Lp
Quote:
V začetku maja meseca je šla v zemljo sadika stara dober mesec.
aha pol je ql, sem postal alergicen na stuff, ki nikam ne raste ali zraste npr. maroc, double fun
The Church, sem bral na nekem forumu, da je potentna in ima candy-like taste! samo nisem najdel niti 1 outdoor grow report(vrjetno, ker je nova sorta) pa je nisem vzel..
lepe rastline vsi
pr nas je toca cez noc divjala.. mi jih je malo oklestila.. ni panike
V začetku maja meseca je šla v zemljo sadika stara dober mesec.
aha pol je ql, sem postal alergicen na stuff, ki nikam ne raste ali zraste npr. maroc, double fun
The Church, sem bral na nekem forumu, da je potentna in ima candy-like taste! samo nisem najdel niti 1 outdoor grow report(vrjetno, ker je nova sorta) pa je nisem vzel..
lepe rastline vsi
pr nas je toca cez noc divjala.. mi jih je malo oklestila.. ni panike
Bomo vidli, kaj bo naredila. Zaenkrat veje zadovoljivo. Tapravi report bo, ko bo suha hahahahahahaha
Evo, še moj report. Slikano ta vikend
Prva easy sativca
Druga..
Tretja
Ena je že kr fejst zacvetela, ostali 2 mata pa pa cca. polovico manj laskov. Prve laske sm pa na vseh opazu že pred 14-imi dnevi.
Tanajbolj cvetoča
-
So pa položene v horizontalo, višina vseh(oziroma bolj dolžina) pa cca 120cm. Niso ravno največje, so pa moje
Prva easy sativca
Druga..
Tretja
Ena je že kr fejst zacvetela, ostali 2 mata pa pa cca. polovico manj laskov. Prve laske sm pa na vseh opazu že pred 14-imi dnevi.
Tanajbolj cvetoča
-
So pa položene v horizontalo, višina vseh(oziroma bolj dolžina) pa cca 120cm. Niso ravno največje, so pa moje
Čisto uredu, važno da si srečen. To bo še potegnilo ima še čas. Če ni ravno največja jih je pa več