Outdoor Varnost
Re: Outdoor Varnost
Zdej so mi vese tri šle po gobe.ena je bla moška drugi pa sta začeli rjavet.
A mi das pljucka???
lol... drugač pa škoda ne
mene tut zanimajo dobri placi sej jih mam neki sam problem je k se se sam neupam jit ke tk da bom js kr drugim povedow za ta plac oni posadijo jas poberem hihi hec hec
Heh če bi vsi tako razmišljali kot ti gapy bi bil marsikdo na kliničnem v ljubljani.....
to ni fer do drugega kateri se je mučil in ni etično od tebe ....razmisli malo
Sej ne rečem za kak žbe bi tut jaz vzel samo celotne nikakor
to ni fer do drugega kateri se je mučil in ni etično od tebe ....razmisli malo
Sej ne rečem za kak žbe bi tut jaz vzel samo celotne nikakor
Konoplja.org
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
jz mam en plac,k je sam praprot okol,tko da takoj vidm če je biu kdo tm(potlačen,zlomlen praprot)...k grem pa jz tja pa pazm na praprot in si ga sprot umikam
-
Carlos_Mencia
hehe ti samo pazi, da ni kmetije v bližini. kmeteje namereč (iz meni neznanega razloga) zelo radi kosijo to zadevo. se mi kar stemni v buči, ko se spomnem kako lep plac sem imel nekoč
+ jeseni praprot porjavi, marjanca pa se ravno razbohoti v vsem svojem sijaju. če ni kakih drugih grmov in dreves zraven, je stavr zelo vidna.
previdno!
+ jeseni praprot porjavi, marjanca pa se ravno razbohoti v vsem svojem sijaju. če ni kakih drugih grmov in dreves zraven, je stavr zelo vidna.
previdno!
Praprot kmetje kosijo za steljo, to početje je pa sedaj vedno redkejše, to prakticirajo samo še zelo redki s hribovskih kmetij.