OUTDOOR 2007
Re: OUTDOOR 2007
dober dan... mene zanima kateri gnoj je najbolse uporabljat za vzgojo bilk? ali lahko kr kozji al pa konjski gnoj vzames... kaksne mate ozkusnje. Pa koliko krat je dobro gnojit? jaz vem da moja mati vrt samo 1x:D:D
ja ne.. samo moja mati uporablja kozjeg:D pa se eno vpr. imam. kaj si dam doma sadit bilke v loncke in potem po zimi jih presadim na plac da rastejo dalje? ali lahko kr semenke posadim v gozdu?
boljše je, da jih doma posadiš v lončke in potem ko so vsaj 15cm visoke ali pa ko je napovedano ugodno vreme neseš v gozd.
aha... sem nov clan na forumu in sem malo poucen o gojenju.. samo bi se rad res spravil zraven... mene zanima ce ma kdo od vas kaksno stran o gojenju bolk outdoor... da bi bilo vse opisano od semenke pa vse do susenja...
preberi forum piše veliko o gojenju. od semenke - do sušenja samo malo se potrudit pa prebrat.
sej zdaj ze berem par ur ja:D
zanima me tudi to... ce zdaj ne grem gnojit placa ko ga imam nagledanega... in samo pred presaditvijo bilk iz lonckov v gozd dodam zemljo iz trgovine in se perlit bo kaj bolse?
al bo celo slabse ce ne grem zdaj gojit?:D