OUTDOOR 2006
-
MrGreenfinger
Re: OUTDOOR 2006
Nekje sem slišal da je fajn par dni preden pobereš bilkico porezati tavelike liste dol?
Ne vem, se mi ne zdi logično....a mi kdo lahko pove kaj več?
Ne vem, se mi ne zdi logično....a mi kdo lahko pove kaj več?
ne vem zakaj naj bi ji rezu dol, jz jih nism nikol prej rezu...
Growing is legal. Don´t believe the cops...
men pa še Jacky nič ne cvetijo...
Ganja to je tvoja #4, ima okoli 120cm.
lp
Ganja to je tvoja #4, ima okoli 120cm.
lp
Zapustil Konopljo.org dne 9.5.2007
zakaj so na moji rastlini konice listov porjavele-kot posušile? rase lepo samo konice listov so rjave. Ali ji mogoce kaj manjka ali je samo vreme naredilo svoje?
hvala
hvala
ganja farmer se strinjam z pajki sm mel pred par mesci v sobi dva tri pajke pa me niso komarci prevec popikali, so zelo koristne zivali
lepe slike drugace
lepe slike drugace
kdaj se ustavijo rasti rože? (višina) Se bojim da ne bojo kašni monstri veliki postali ker mi je ena v zadnjem tednu zrastla za cca 20cm pa ful debelo stebo in veje je dobila
-
sticky
heh odvisno od sorte. za mf vem, da raste še skoraj celo obdobje cvetenja. sicer ni tako intenzivna rast, pa vseeno. durban naprimer, se mi je takoj po prvih znakih cvetenja, sred avgusta ustavil, takisto ww ter superskunk. tud bigbud se ni kaj veliko stegoval.
sicer sem pa zdele šel ščekirat in pognojit en plac. lahko rečem, da je glede na težave nekaterih forumašev (suša, srne, polži, gnitje, lopovi), stanje nad pričakovanji. res sem se z težkim srcem odpravil na plac po mesecu in dveh tednih - mel sem nek slab filing. no, intuicija me je tokrat mal zaje#$%a . vse je v najlepšem redu. moral sem očistit kar nekaj suhega listja iz krošenj. na to opravilo me je opozoril en old school growah. ti suhi črni listi se namreč pogosto zlepijo na steblo/vejo. tu potem ob povečani vlagi nastanejo žarišča gnitja, plesni ipd. nadloge. spet naredu feler in dal 2x po dve roži preveč skupaj. škoda, ko nimam enga dobrga digitalca, da bi vam pokazal, kako si je Durga Mata izborila svoj plac in je na eni strani totalno omejila MF. morm jutr zjutri nazaj, sm pozabu štrik s sabo vzet, da jih mal natreniram nazaj, je vse potrgal
Obe sorti kažeta znake cvetenja, Durga Mata malo zaostaja. in še nekaj sem letos opazil. kako hudičevo se pozna, ko luknjo uporabiš četrto sezono zapored. ni primerjave med rožo, ki raste v novi luknji in ono, ki raste v že "ulaufani", pa čeprav sta obe enako gnojeni in kloni iste matke. slednja je hudejša v vseh pogledih.
tako, zdaj pa samo še en lep september in oktober
sicer sem pa zdele šel ščekirat in pognojit en plac. lahko rečem, da je glede na težave nekaterih forumašev (suša, srne, polži, gnitje, lopovi), stanje nad pričakovanji. res sem se z težkim srcem odpravil na plac po mesecu in dveh tednih - mel sem nek slab filing. no, intuicija me je tokrat mal zaje#$%a . vse je v najlepšem redu. moral sem očistit kar nekaj suhega listja iz krošenj. na to opravilo me je opozoril en old school growah. ti suhi črni listi se namreč pogosto zlepijo na steblo/vejo. tu potem ob povečani vlagi nastanejo žarišča gnitja, plesni ipd. nadloge. spet naredu feler in dal 2x po dve roži preveč skupaj. škoda, ko nimam enga dobrga digitalca, da bi vam pokazal, kako si je Durga Mata izborila svoj plac in je na eni strani totalno omejila MF. morm jutr zjutri nazaj, sm pozabu štrik s sabo vzet, da jih mal natreniram nazaj, je vse potrgal
Obe sorti kažeta znake cvetenja, Durga Mata malo zaostaja. in še nekaj sem letos opazil. kako hudičevo se pozna, ko luknjo uporabiš četrto sezono zapored. ni primerjave med rožo, ki raste v novi luknji in ono, ki raste v že "ulaufani", pa čeprav sta obe enako gnojeni in kloni iste matke. slednja je hudejša v vseh pogledih.
tako, zdaj pa samo še en lep september in oktober
Zdravo, na balkonu imam 4 rozce, dve sta malo manjsi dve pa malo vecji, zacel sem gnojiti z gnojilom za cvetoce rastline, zdj me pa zanima ce bo kej narobe ce stran porezem ta vecje liste, nekateri se malo susijo ob robovih...Hvala...LP
Smoke weed every day... and make me a rich guy....
Ni treba nč porezat stran samo pomoje jim mal gnojil primankuje.
-
MrGreenfinger
Quote:
Saj logično ni če ji "pljuča" skineš, sem pa slišal iz old schoola da jo malo šokiraš in da gre bolj v vrhe...
Seveda par dni prej.
Saj logično ni če ji "pljuča" skineš, sem pa slišal iz old schoola da jo malo šokiraš in da gre bolj v vrhe...
Seveda par dni prej.