Èim manjša ganja
-
WhitePower
Èim manjša ganja
Mene pa zanima kako bi vzgojil outdoor čim manjšo ganjo. S tem sem mislil nekje od pol do enega metra. In da bi blo seceda čim več gor Če bi gnojil samo z gnojilom za plodove, že od začetka? Še kakšne ideje?
-
ganja_farmer
Re: Èim manjša ganja
imaš pa možnost da jo oblikuješ kot plezalko s pomočjo kakšne mreže,žice... itd. ali pa obrezuješ da ti rata bonsaiček.
-
LojzeVrtnar
probi outdoor screen of green
jest se to lotevam
pac nardis preprogo ob tleh iz samih cofov, visina bi na ta nacin bila max max 50cm (pomojm) sam bi bila pa zato tolko sirsa.
jest se to lotevam
pac nardis preprogo ob tleh iz samih cofov, visina bi na ta nacin bila max max 50cm (pomojm) sam bi bila pa zato tolko sirsa.
Nisem na tvoji strani. Sem na strani argumenta.
a lahko mal opises ta screen of green
.::LEGALIZACIJA SE BO ZGODILA::.
- NARDIMO NEKAJ ZA NASO STVAR.
- NARDIMO NEKAJ ZA NASO STVAR.
http://www.konoplja.org/ubbthreads/showflat.php/Cat/0/Number/479200/an/0/page/0#479200
Enjoy what is natural
tu ko sterekli naj jo obrezuje
mene pa zanima če je možno da še bo kaj tam gor na vrhu moje bilke kaj zrastlo kr sm jo vršičkau pa se mi zdi da sm vrh bek odrezal kr je že dišalo.
zaj me pa zanima če še bo tam ven kaj zrastlo
mene pa zanima če je možno da še bo kaj tam gor na vrhu moje bilke kaj zrastlo kr sm jo vršičkau pa se mi zdi da sm vrh bek odrezal kr je že dišalo.
zaj me pa zanima če še bo tam ven kaj zrastlo
Don*t drink and drive , smoke and fly:D
Niko,rastlina,ki je že v fazi cvetenja se ne sme vršičkat,vršičkaš jo samo v fazi vegetacije.
the walley of sylvania