OUTDOOR 2006
Re: OUTDOOR 2006
ja mislim poseljena območja! koliko so placi oddaljeni od najbližjih poseljenih območij!
-
ganja_farmer
navdno obično zemljo k jo dobis v semenarni...pa gnojila (start, rast, cvet...)obvezno z mikroelementi, pa uno lahko sam nevem kako se ze rece da das v zemlo pa bols vlago zadrzuje, ce se bojis da ti srne kej pojejo se une vreckice prot divjadi...good luck
hehe! zdaj pa spet moja zacetniska vprasanja.
mam en cool spot na nasi parceli za grow! pa hocem cist naravno to naret...lepo si prestihat zemlo pa kuj 30 semenk not poknt pol pa sam zalivat! zdaj pa povejte kda je pravi cajt za no??
mam en cool spot na nasi parceli za grow! pa hocem cist naravno to naret...lepo si prestihat zemlo pa kuj 30 semenk not poknt pol pa sam zalivat! zdaj pa povejte kda je pravi cajt za no??
Lp!
skoda semen, manjsi % ti jih bo prezivel ce jih bos direkt ke posadu. ce hoces naravno zmesi zemlo s starim gnojem in s kurjeki+pepel(najbols pepel je od listavcev). bos vidu kok bojo lepse pa vecje rozce. semena pa itak doma vskalis pa na oknski polici ti mau zrastejo v jogurtovih lonckih pa neses na plac. pravi cajt od konca aprila pa do konca maja, ce bos kej prej lahko pride se do ohlditev in ti bo ze v juniju cvetel vse.
lp
lp
Daj semena kalit lepo na vato (mokro),pol pa še jih pokri z mokro vato,ko vzklijejo jih posadi v lonček,pa na okno.
Na plac pa lahko že čez kak dober mesec,odvisno od tega pofukanega vremena.
Na plac pa lahko že čez kak dober mesec,odvisno od tega pofukanega vremena.
the walley of sylvania
Trenutno imam par semen vrste hawaii skunk (nirvana), zanima me če ima kdo izkušnje s to rastlino (+/-)? Ali mi svetujete katero drugo vrsto (z visokim THCjem seveda )? Kako je z vršičkanjem te rastline, kdaj obrezovati-v stopnjah (če sploh), kolikorat (velikokrat/malokrat)? Ali je ta vrsta zahtevna za gojenje, bi moral vedeti še katero drugo pomembnost predem se lotim dela?
Že v naprej se zahvaljujem vsem ki so pripravljeni svetovati,
LP
Že v naprej se zahvaljujem vsem ki so pripravljeni svetovati,
LP