Gnojenje
Re: Gnojenje
to sm tut jst že razmišlov da bi naredu. k mam tut mal paniko z zalivanjem. sj kristalin cvet nima tuk velik N (če prov vem ma NPK 10/52/10), tko da kakšnih 5-6g (po navodilih za 2,5-3l vode) na 30×30 cm okol stebla pomoje neb skurl rastline. razredču bi pa itak pol dež. pomoje da bom jst to naredu, če je pa kdo že probal, pa prosim za rezultate.
Sm probal sam ne z kristalin cvet-om ampak z Ureo, v vege fazi eno pest tko pol metra naokoli stebla. Rezultat zadovoljiv čeprav vseen prisegam na dobri stari gnoj, kar se takega načina gnojenja tiče.
Imam še eno vprašanje. Imam letos prvič par klonov ( skuna) zunaj. Po tem dežju su mi pa malo začel spodnji listi rumenet? Dognojeval nisem nič. Na »domačici« je pa vse b.p.
Preveč gnojno verjetno ni, če bi blo bi jo že v maja zvil..,pa tud overdose dušika drugač zavije liste...Any ideas?
Lp
Preveč gnojno verjetno ni, če bi blo bi jo že v maja zvil..,pa tud overdose dušika drugač zavije liste...Any ideas?
Lp
Let me try before I buy!
-
sticky
priprava na cvetenje, pomankanje mikroelementov (železo, magnezij, cink)...
pogley si na overgrowu, maš fajn vodič o tem narejen.
pogley si na overgrowu, maš fajn vodič o tem narejen.
Če vsebuje mikroelemente pol je ok... sej piše vse na pakiranju... drugače pa sop ta kristalin cvet nekateri ful hvalli, sam ga nism še poizkusu...
jst ga lohk pohvalm. dela čudeže
Quote:
to sm tut jst že razmišlov da bi naredu. k mam tut mal paniko z zalivanjem. sj kristalin cvet nima tuk velik N (če prov vem ma NPK 10/52/10), tko da kakšnih 5-6g (po navodilih za 2,5-3l vode) na 30×30 cm okol stebla pomoje neb skurl rastline. razredču bi pa itak pol dež. pomoje da bom jst to naredu, če je pa kdo že probal, pa prosim za rezultate.
Pomaga, preverjeno!
Sem natrosil kristal start okoli "dečve" pred dežjem in čez teden dni so bili vidni rezultati!
Pomaga, preverjeno!
Sem natrosil kristal start okoli "dečve" pred dežjem in čez teden dni so bili vidni rezultati!
Let me try before I buy!