kakšen teden nazaj sem prvič kadil..sam doma, ker sem hotel prvič pač sprobat sam. bil sem normalne volje, imel sem 1g trave in zvil sem približno četrt tega + tobak.
Kadil sem tako, da sem potegnu dim vase in zadržal nekaj sekund... že po prvem dimu sem čutu nekakšno omotico, podobno kot ko ti pade energija in nimaš moči za se premaknit. po tretjem dimu mi je blo tako slabo, da sem se mogu uležt...čez kakšne tri minute je blo ok in kot da nisem sploh kadil. kasneje sem še dva dima, malo se mi je zvrtelo in to je blo to.
danes sem spet probal, kao če bo drugič mogoče kaj boljše. tokrat sem kadil tako, da sem potegnil 2-3 manjše dime in zadržal. spet sem čutu vse skupaj takoj po prvem dimu, samo da omotica ni bla več tako neprijetna, mogoče podoben občutek kot ko te alko začne prijemat. ampak po dveh minutah vsega konec in ne duha ne sluha o tem, da sem kadil.
na možgane, zaznavanje okolja, govorjenje, smejanje al karkoli sploh ne vpliva.
v čem je torej problem? v kvaliteti trave (menda je domačica), v načinu kajenja, ali preprosto name deluje čudno? bo sčasoma boljše?
ker tako kot je blo zdej, se mi pač ne zdi nič posebnega, pa drugim očitno je (sošolec je kadil popolnoma enako stvar pa pravi, da je super)