Kadil sem samo okoli 10x, in vedno ko pokadim joint(tudi ce ne celega) postanem "hiperaktiven" - preprosto ne moram nehat govorit, kar naprej se moram gibat,... Frendi katere sm jih vidu zakajene alpa smo skupi kadili so pa vedno sprosceni, samo sedijo in se smejijo in so v glavnem manj zadeti. Naprimer v petk smo skupi kadil, jst sm pokadil skorajda najmanj, pa sm meu ocke dalec najbolj na minus in rdece od vseh, medtem ko sm meu preostanek obraza cisto bled, skoraj zelen. In drugi tudi niso toliko izkuseni kadilci. Probu sm pa ene 4 razlicne vrste trave in vedno isto. Sej ne da mi ni vsec ta obcutek (boljsi da me prime bolj kot pa manj
)ampak enkrat sem sam skadil navaden joint in sem kar imel halucinacije in slisal neke stvari, medtem ko je ista roba drugi dan prijatelje zadelo obcutno manj in cisto normalno.
Eden od mojih prijateljev, ki ima zares veliko izkusenj s travo je rekel za mene po pou jointa da ni videl se bolj zadetega cloveka, pa ceprav je zadet vsak dan in je videl ze nevemkolko folka k so bli high. Sej vem da na vsakega trava deluje razlicno, vendar mene po domacici zadene ze po dveh minutah

saj ti nobeden ni rekel da je s tabo kaj narobe, smo se pač odzvali z različnimi posti. Vsak razmišlja po svoje. Mogoče sta 2 komentarja res malo nekonstruktivna