Yo!
Zelo zanimiv odgovor. Sam sem poskusil travo pred alkoholom (preden sem se ga prvič napil), me je pa potem verjetno trava peljala dalje do odnosa do alkohola, ki ga imam zdaj. Včasih nam je bilo zelo zanimiva kombinacija - joint in pivo. Potem pa so se količine začele večati in kmalu sem spoznal, kako fino je pridet pijan domov, si zvit baso in meditirat ob muziki. Občutek breztežnosti, mmm. Potem je toleranca že tako narasla, da tapravega šusa ni bilo več in razmišljam o opustitvi alkohola.
Vem, da nam je težko govoriti, kaj nam je naredila trava, sploh tistim, ki že več let nismo bili tko vsaj 1 mesec clean, da bi vedeli, kaj pomeni, ko ni več thcja na receptorčkih. Vem pa to, kar mi pravi mati in kar sem opazil tudi sam. Postal sem zelo apatičen (do šole, punc, družbe, le do trave nikoli), samotarski (lahko se cel svet obrne proti meni, če bom imel ðiðo, bo vse ql), težje navezujem stike (ali pa se mi preprosto ne da), težje se učim (spomin mam kar fajn, problem je koncentracija) ... Najbolj pa vidim spremembo v količini spanja. Na dan rabim vsaj 9 ur, da lahko normalno funkcioniram, česar prej ni bilo. Prej tudi nisem postal sredi dneva zaspan in šel recimo ležat.
Opažam pa, da se počutje spreminja tudi od vrste trave, ki jo kadim. Če se ves čas filam s skunkom, se že zbudim bolj zmatran ko zvečer, sicer so pa celotni dnevi prečmarjeni in za nikamor. Domača pa je kar fajn, ne naredi te zombija in tudi če si skadiš joint, se greš lahko čez 15 minut kamot učit - še bolj zanimivo bo.
Sicer pa si sam s travo blažim eno tako bolezen - nespečnost. Ker imam dokaj visok tlak, mi srce ful bije zvečer in zaradi tega težko zaspim (clean). Z ganjo pa se sprostim in hitro zaspim.
Zanimivo bi bilo, če kdo pozna kakšnega starega hašišarja - ki kadi že tko vsaj 20 let in kako funkcionirajo. Tu pri nas so sami neki čudni, ne vem al so junkiji al so clean.