OdgovorNapisal/-a neznanka » 04 Okt 2010, 10:47
Ej folk pa vi niste normalni, kaj si delate. Jaz sem včeraj skoraj umrla. Sem že v zgodnjih srednih letih, nikoli se nisem drogirala, razen ene parkrat sem kadila joint na kakšni žurki pred mnogimi leti. Nikoli nisem imela hudih reakcij. Pred dnevi sem bila v Amsterdamu in sem za foro kupila en kuki in ga prišvercala domov. Sem mislila, da je to samo malo, če ga poješ pol, da je tako kot da spiješ en šnopček. Imela sem ga v hladilniku že več dni in ker ni bilo kakšne posebne prilike, sem ga mislila včeraj že vreči stran. Moj partner je itak rekel, da se ga ne upa probat, ker je enkrat že imel slabo izkušnjo. Bila sem sama doma in ob štirih popoldnan sem ga hotla vreči v smeti. Pa probam čisto malo, bil je dober čokoladni okus. nato pojem skoraj polovico in hvala bogu vsaj ostalo vržem stran. Nasto geladm televizijo in najprej ni bilo nič. Resnično nisem pričakovala, da bom sploh kaj čutila. Po 15 minutah se mi začne malo vrteti, si mislim, še dobro, da nisem šla kam z avtom. Bila sem sama doma. Čez 15 minut me pa tako sune, kot bi me strela zadela, srce mi je noro razbijalo in misila sem, da bom umrla. Nisem se upala, vleči in zaspati, da se slučajno ne bi več zbudila. Z grozo sem razmišljala, bog ve kaj je bilo v tistem kukiju, in kako sem bila lahko tako neumna. Eno uro sem hodila gor in dol in najrajem bi šla kar na urgenco. Nato sem bila eno uro grozno žejna, spila sem liter in pol vode, slabo mi je bilo, nato sem le šla v posteljo, kjer me je eno uro treslo, nato po kakih štirih urah je najhujše minilo in čez dve uri sem zaspala. Zjutraj sem vstala še vedno omotična in sedaj, ko to pišem, sem še vedno zadeta (minilo je že 18 ur). Komaj čakam, da mine. NIKOLI VEČ!!!!!!
Prosim za kakšno vzpodbudno besedo od vas, ki to stvar že bolje poznate in vam želim, da bi vsi prenehali z uporabo drog. Ne razumem, kako je možno, da to stvar legalno prodajajo? To je edina stvar, ki jo v svojem življenju res obžalujem. Če bom s tem pisanjem koga odvrnila od uporabe droge, pa ni bilo zaman.