OdgovorNapisal/-a ALp » 19 Jan 2008, 18:04
Yo Agnes. Kako kaj?
Kot vidim ti protitelesca ne dajo miru. Mogoče veš kaj so, mogoče ne, anyway:
Na splošno imajo protitelesca vlogo, da jih imunski sistem uporabi za prepoznavanje in neutraliziranje tujih "objektov" v telesu. Ja, prevedeno z angleške wiki.
Točno to se dogaja, ko v telo pride THC. THC je tuj "objekt". No sedaj lahko še enkrat brez skrbi napišem; Zadetost je le posledica reakcije in odziva telesa na THC.
Zaradi tega si zadet. Protitelesca sem spustil, ker pač se stavek nanaša na njih. Ti obljubim, da ti napišem daljšo razlago. Si bo prijatelj vzel pol ure samo zate...
Ti si me napadel, da sem si to izmislil. Pa madonca no, le zakaj? Človk je povprašal po informacijah o prvem kajenju. Tu sem najbrž spada; kaj, zakaj in kako. Moje mnenje, tvoje je pač drugačno.
Fino sativo sem jaz kadil, ampak priznam, da že dolgo ne. Tukaj sem stresal buče ja, ko sem ji predlagal sativo, ker pač si sam povedal kako je s tem.
Se opravičujem, da sem poneumljal.
Ja, jem semena, jem kalčke (stari, noro ubijalsko dobri so), kuham čaj... Koreniske pripravke sem že tudi delal. Vrvi ne delam, to priznam, hahaha.
A naj jo delam za to da se boš ti bol počutu ker spoham 10 jointu na dan in ne jem semen?
Sj je retorično vprašanje, ane? Drgač pa ne stari...
ce ti nimas vec k za 2x namesec kadit to še ne pomen da jst ne smem 2x na uro
Nihče ni govoril kaj smeš in kaj ne. Izražal sem svoje mnenje o današnji situaciji glede trave. That's all.
Hmm, tale bold sistem je kr fajni.
Aja, pa mogoče jo lahko preprosto gojiš ker je lepa in zanimiva rastlina in ne zato, ker ti bo na koncu dala pofukane vrhe. Kaj pa to, a? Si pozabu na to?
Žal mi na to vprašanje nisi odgovoril, ampak bom vzel tvoj odgovor, kot to da ti za samo gojenje sploh ni več mar in gledaš samo še na to, kaj boš na koncu dobil. Škoda. In spet, samo moje mnenje in ne kaj smeš in kaj ne.