Kateri tobak?
Re: Kateri tobak?
On ni mislil arome,ampak aromo TOBAKA,kapišš? Drugače so pa meni najboljši Golden Virginia..
Ce so vama vsec umetne arome in konzervansi mene ne moti .
Povedal sem samo da meni niso.
Povedal sem samo da meni niso.
When life puts stones in your way
build something nice out of them
Loesje
build something nice out of them
Loesje
Haha,kak so eni nerazumljivi,ti si ziher obseden s temi konzervansi pa to,ko že vsepovsod to vidiš. Ziher maš doma tisto tabelo s strupenimi konzervansi,itd.
No saj bmk samo daj si dopovedat,da to ni umetna aroma temveč aroma navadnega tobaka. :S:S:S
No saj bmk samo daj si dopovedat,da to ni umetna aroma temveč aroma navadnega tobaka. :S:S:S
jp...tut mene motjo vsi kozervansi in razni ''dodatki''
je pa tut res, da je v čikih veliko več ''dodatkov'' kot pa v pueblo tobaku, ki pa je ''ohne zusatztoffe''
Pueblo imo the best tobak ki je na voljo v prosti prodaji v sloveniji.
drugače pa...tudi jaz kadim čike...in moja preferenca v sloveniji so marliči light....ko pa imam šanso in grem v Austijo, pa z veseljem tele naše zanič marliče zamenjam z njihovimi puebliči
je pa tut res, da je v čikih veliko več ''dodatkov'' kot pa v pueblo tobaku, ki pa je ''ohne zusatztoffe''
Pueblo imo the best tobak ki je na voljo v prosti prodaji v sloveniji.
drugače pa...tudi jaz kadim čike...in moja preferenca v sloveniji so marliči light....ko pa imam šanso in grem v Austijo, pa z veseljem tele naše zanič marliče zamenjam z njihovimi puebliči
Pueblo definitivno zmaga.