OdgovorNapisal/-a Greenzor » 29 Apr 2010, 23:43
@neki na bm ... tako kot si rekel , mej nadzor nad travo in bo stvar pod kontrolo . Usaka stvar v prekomernih kolicinah je skodljiva !
Sicer pa ganða je nekje glih tok zasvojljiva kt cokolada tko da prosim folk ne se sam seb smilit da nemorte nehat , Kolegom reces da mas pauzo in to je to .
Osebno gledano mi ganða pomeni eno popestritev dogodka , ne Dogodek sam . Stvar je v tem da se zavedas kaj se dogaja s tabo in bo use sibalo tko kot treba.
Ganða je meni naredila veliko lepega ,
podal sem se veliko bolj v kuhanje in posledicno tudi veliko vec kuham za sebe , OJACA OKUS
Improviziranje v muziki je samo ze uzitek , ce pa enga zvijes umes pa se lahko improvizira ure in ure , torej zblizala me je z muziko , muzika se tut tko dobr slisi ko ksnega spehaš ;D yeeee
Ce zmerno kadim sem vedno za ksno hardcore psihološko debato .
Pri sportu sem opaziu da ni kej dobr da kadim pred kakim basketom , samo pol ko se usedes po 3 urah igranja zmatran , je res lepo skadit enga ker se ti res sprostijo misice , tak smesn feeling ;D
Uglavnem stvar je v cloveku , jst sm se komi zavedu da sm zasvojen z ciki po 2 letih kajenja ,pol sm se odlocil da bom nehu ker me stiska u plucih ko pridem iz cik pauze , in takrat sem komi vidu kok tecn clovk postane k neki HOCE !
Ciki so mi se disal kake 3 mesce in pol je blo uredu , pol sem seveda vec ganðe skadiu .... xD Ko sm se zavedu da mi Mori da nimam za joint sem si uzeu pauzo kak tedn in odkrito po 3 dneh mi je blo prou supr u druzbi z ali brez kere kol opojne substance .
MODERACIJA je REŠITEV