Million Marijuana March (MMM), 11. maj. 2002
-
Stari uporabnik #335
Re: Million Marijuana March (MMM), 11. maj. 2002
res je blo noro dobr, k u starih časih na gradu, sam boljš, pa še bl free.je pa res da je blo zeeeeeeeloooooo malo ljudi, premnjogo se jih je ustrašl, sram jih je lahko. drugo leto nas mora bit vsaj 50x tolk, če bo sploh treba prit.lahko pa bi organizatorji vseeno kakšno slovensko o travci zavrtel.imho.
-
Stari uporabnik #1734
Kje so pa kakšne fotke..))))Bilo je zelo lepo...........
-
Stari uporabnik #238
No smo tudi štajerci prispeavli svoj delež podpisov. Smo prišli tja šele ob petih. Takrat dežja več ni bilo in tudi na poti ga nismo srečali tako, da čez vreme nimam nič. Srečal ene par znancev, drugače pa po svaka čast sloveniji, da je bla sposobna toliko tolerirat in nam celih 6 ur pustila kaditi v parku. Policaji so bli 20 m stran in niso delali težav. Edino kar sem videl, ko je stopil k neki punci, ki je zvijala baklo, jo je samo zapisal v zapisnik Ko bi le vedno bilo tako, sanje ja. Drugače me je pa zelo motil način predstavitve. No, ne vem kako je bilo dve uri pred mojim prihodom, ampak takrat ko sem bil jaz mi je vse naprej prišlo kot neka mešanica, reaggy koncerta, rastafarjanstva in zelo malo politike. Mater sem upal, da bo vse skupaj bol na potlitični podlagi, bolj protestno, vse skupaj pa je vleklo na predstavo. Ne štekam, zakaj so morali govoriti o legalizaciji oz. dekriminalizaciji ganje v tistem jamajka angleškem jeziku, ko pa gre za slovenski narod, za sloveniski problem. Pol pa še nekaj kao rasta nismo teroristi pa take. Dobro saj stavek mi je bil všeč, ker je čista resnica, ampak tu mi šteka. Vsega pač ne vem podrobno. Kaj je beseda rasta z slovenskim opisom? A označuje beseda rasta vse kadilce? Mislim, da ne. To me je najbolj motlo: mešanje tega "rasta" (pa še angleško) v politiko. Iz vsega tega sem potem dobil občutek, da se tukaj gre bolj za presdstavitev kulture kot pa pritoževanje nad ureditvijo države.No sicer pa da ne bote mislili, da imam res tako hudo kritičen odnos do tega Niti pod razno, meni je blo super. Glede na to, da je blo to prvič v sloveniji je itak že velik dosežek to, da je sploh blo. S časoma pa, če bo prišlo več folka, bomo lahko začeli zares demonstrirat. Zdaj pa čim več trobit okrog za drugo leto, ker tisti ki kadite in zaradi vaše zadete lenobe niste prišli podpisat, se cvrite v peklu. Če bomo čakali drug na drugega, ne bo nikdar miru. Vsak mora dvignit rit, ker 1000 glasov ljudi proti skoraj dvem milionoma ni nič. Ko pa bomo prepričali polovico slovencev, da marihuana ni seme zla, pa se bo odprla nova smer svobode in bomo lahko z vsaj malo lažjim srcem zadihali white widow PS: ej JB in ostali, v 4 ko nismo prišli, ker nas je pot odnesla ob devetih na obalo Kdaj drugič.
-
Stari uporabnik #773
Ja blo je pa res super ..... no razen tega da so kolegico dobili ko smo ravno pušli in ji seveha odvzeli joint No ja policaji so bli pa res bolj fer kot pa na štajerskem in niso opravli osebne preiskave, tak da smo še lahko kaj skadili LP Tedy
-
Stari uporabnik #582
Kok Je BLo FoLx? SM ze NeKi U caJtnGih BraLa Da jE BLo FuLL FoLKa----WiSh I CouLD b ThErE 2!! AnYWaY UpaM dA Je KeJ ZaLegL In Da Se bo KeJ sPreMeNiL....StAy HiGH
-
Stari uporabnik #1349
Biu, kadiu, 3x podpisu peticijo, kupu dvojne ziggije pa skadiu đolo s peucem od letečih potepuhov. Blo je fenomenalno.------------------All day, all night in da partyEv'ryone smokin' sensemil, now
-
Stari uporabnik #1455
a ste vidli clank v nedelu? po neuradnih podatkih je marihuano v sloveniji poskusil ze vsak 10-ti odrasel, in vsak 5-ti mladostnik... al nekak tako... ne da se mi gledat...v glavnem, zelo pro clanek, preberte si ga!kosir je bil pa hud (urad za droge) - cist na koncu je izjavil, da naj si kaksnega zvijemo, pol pa lepo mirno domov (okej, tole zadnje ni ravno za v kontekst, ampak vseeno)... heh heh lep pozdravcek iz organizatorskega tima ------------------Little Red Demon
-
Stari uporabnik #1733
Ja Rush maš prov preveč je blo vse povezan z rasta reggae, sam sej reggae je huda muska. Res pa je da ni pr ns nevem kakih rastafarijancev in zato ne vem zakaj so tok to omenjal (pomojm zato k so tok s travo povezani), sicer je pa o tem govoru sam pevc od B-rasta movement. Ja premal je blo nagovorov in tega. Nekak ni blo neke jasne niti prireditve.Aja a mogoče kdo ve kako bi se lahko prdružu organiziranja tega dogodka za nasledn let?
-
Stari uporabnik #31
In končno je uspelo. Tudi v Sloveniji se je zgodil MMM, ki je že vrsto let prisoten po ostalem svetu. In seveda ne samo da smo bili prisotni v organizacijskem smislu, ampak smo bili prisotni, prisebni ter pripravljeni na vse.Vreme zjutraj je pogrelo vsa pričakovanja MMM in vsi smo krenili na pot polni optimizma, vendar kot bi kdo naročil (mogoče pa), se je vreme skvarilo in nekje od druge ure dalje so se pojavile prve kapljice in sonce se je skrilo za oblake. No seveda mi se nismo motili in pridno postavili prezentativni šotor, nastavili gradiva, materijale, zastonjska darila ( vrečke semen industrijske konoplje ) ter pomirili sadiko industrijske konoplje, našega največjega manekena, da ne bo šla iz kapi pod dež, čeprav je tega v sLOVEniji vajena. Vlado Torov Konoplja.orgVeč:http://www.konoplja.org/O_nas/MMM02_Ljubljana.htmSkorc [Note: This message has been edited by NupY]