evo uspešno upravil ) žav nemorm za zihr rečt s čem so gledli. pisalo je gor CDT..pa stroški pošiljanja so bli tut nekih 6€ pa počakat sm mogo par ur. tako da nevm vrjetno niso pr nam delali z temi navadnimi testi.
drugač je pa cel zdravniški stal 200€ :/ pa zdaj mam ponovnega šele čez 2 leti, en kolega je imel ponovnega čez pov leta.zdravnik pravi da je to odvisno od psihologa.
uglavnem zdaj upam da se na sodišču odločijo da mi dajo izpit nazaj..sicr sm ob prekršku bil še mlad voznik..pizda da nisem šel varne vožnje prej delat
Odvzem krvi, pregled THC-ja in druga oseba
-
olivaslivai
-
olivaslivai
Re: Odvzem krvi, pregled THC-ja in druga oseba
aja pa neki me še zanima ko je glih taka tema. a ker ve če lahko PO POPSTOPKU zahtevaš da ti prnesejo tester za slino? recimo če me ustavijo,trdijo da sm zadet.. js nisem(ker seveda negrem več v avto zadet) sam sem pa morda kadil prejšn dan zvečer.pa je to dopovdne nasleden dan.itak je še lahk u krvi.pa sm u pizdi..torej je to moja zakonska opcija?
Quote:
aja pa neki me še zanima ko je glih taka tema. a ker ve če lahko PO POPSTOPKU zahtevaš da ti prnesejo tester za slino? recimo če me ustavijo,trdijo da sm zadet.. js nisem(ker seveda negrem več v avto zadet) sam sem pa morda kadil prejšn dan zvečer.pa je to dopovdne nasleden dan.itak je še lahk u krvi.pa sm u pizdi..torej je to moja zakonska opcija?
Nimaš pravice nič zahtevati. Policaj in zdravnik v zdravstvenem domu imata pravico zahtevati...
Nimaš pravice nič zahtevati. Policaj in zdravnik v zdravstvenem domu imata pravico zahtevati...
LP, ekolog
-
olivaslivai
aha...zakaj pol tega ni bolj v praksi
Ekolog čudim se ampak se ne morem načudit kaj bi lahk bil po poklicu da bi vse to vedel:D
-sry za offtop.
-sry za offtop.
/