Kuharski recepti
Re: Kuharski recepti
itak na začetku ko kuham samo v vodi da vso svinjarijo ven sperem menjam vodo na vsako urco.... 3rundo v vodo položim steklen velik kozarec in v njem stopim 100g masla in dodam vodo, kasneje tudi perje ki je vsaj 2x oprano-zamenjani vodi....
Delam narobe?maslo mi je super uspelo tako da nevem če sem kje mim pihnil
peace
Delam narobe?maslo mi je super uspelo tako da nevem če sem kje mim pihnil
peace
Jst pa tkole delam,perje lepo operem,noter paše tud kkšen vrh poberem vn slabe bolne liste, kupm ene 6 putrov, seveda z omega tri maščobami hehehe,ne kupvat en čip puter, dam jih v lonec, počakam da zavre, zmanjšam, noter dam perje, pa še kkšno žlico olja, da se vse lepo poveže, tko da dobesedno kuham v maslu, nikoli v mleku ali vodi, tko sm se navadu, je pa pač stvar okusa Sam vem da ta puter pošteno poka, iz 300g putra, sem naredil 2 pladna piškotkov. Prlepm slikce celga postopka, sam da pridem do svojga kompa:) Vitez pomoje čist pravilno delaš, ker v temle perju najdeš vsemogoče packarije, tko da je res fajn če dobr opereš, prnes probat naslednjič
"If we could see the miracle of a single flower clearly, our whole life would change."
kaj pa zdaj maslo lahko kako drugace uzivamo kot samo v kukijih ? kaj lahko naredim na brzino
napad na parlament!!!!!!
-
izanci
http://www.tupatam.com/si/index.php?content=tips_and_tricks&subcontent=skanktimel
je že kdo pripravljal to ? kako dolgo pustiš noter ganjo ko se cvre ?
je že kdo pripravljal to ? kako dolgo pustiš noter ganjo ko se cvre ?
No jas sem delal že rumove kroglice s konopljinim maslom in je zadeva delala v nulo. Nevem zakaj bi se zajebaval s kukiji al ne vem čim že, če narediš rumove kuglce v dobrih 20 min . Pa dober tek
povejte mi... a je treba semenke odstranit s hefta, preden se da kuhat? predvsem zaradi okusa... nekdo je rekel, da nima veze, spet drugi da potem sploh ni užitno...
Hell, it's about time.
Zivjo ves kaj me zanima samo ce mi napises res natancno opisan recept za pripravo masla iz reciva pov kile ganje .