začel sem tako
prvo sem 40g suhega perja dal v lonec in v vodo da je zavrelo in da sem očistil malo.. nato sem splahnil ter počakal da malo scedi .. nato sem vzel lonec ter noter dal 1 l mleka ter vso perje ko je zavrelo sem še vrgel not 2 kocki masla zdaj nevem točno po g kok je blo.. in prekuhaval pod vreliščem včasih je tudi prišlo do tega ampak sem takoj zmanjšal. to je trajalo 2 uri in pol nato sem precedil in istisnil ostalo iz listov kolko je pač šlo.. nato sem dal v hladilnik čez noč in dans pobral to maslo dol te v pisker mleko pa v kozarec ter nekaj v želodec
pecivo sem naredil po receptu lojza ampak ni glih najbolj ratalo :O xD premalo moke vrgo.. in me zdaj zanima kak to jest da nem slučajno se preveč najedel. štikli pa niso glih vsi isti . recimo da je 12 vlkih štiklov ..se da pač videt kak je en bil prej ko je vse skupaj mi razlezlo noter v pečici xD vsaj vem za naslednič da morm dat več moke.. xD
zdaj pa če sem kaj ki zaj me popravte.. listje pa je večina iz domačega.. full malo skenga...