Pol pa nam nč eksperimentirou.
Enga navadnga da me high u luft ponese pa bom srečen.
Hvala za info
Filter v zvitku
Re: Filter v zvitku
So high I can kiss the sky. - AirPlane mode ON.
V bistvu sploh ni nobenega problema z zvijanjem brez filtra.
Edino mogoče to, da ne moreš zvit "na kontra"
Procedura je normalna, moreš pa obrnit v lepo konično obliko, ki je na eni strani zelo stistnjena skupaj(~1-2mm).
Pa na strani, kjer držiš, daj čist tobak(ne moreš skadit čisto do konca, ker peče v prste)
Evo še slika:
(ni mi uspelo lepo, saj sem poslikal prvega, ki sem ga naredil na ta način)
Edino mogoče to, da ne moreš zvit "na kontra"
Procedura je normalna, moreš pa obrnit v lepo konično obliko, ki je na eni strani zelo stistnjena skupaj(~1-2mm).
Pa na strani, kjer držiš, daj čist tobak(ne moreš skadit čisto do konca, ker peče v prste)
Evo še slika:
(ni mi uspelo lepo, saj sem poslikal prvega, ki sem ga naredil na ta način)
-
pehpeh
al pa če uzamete filtr za tobak (npr swan http://www.roll-ups.co.uk/ishop/images/879/swanultra2.jpg ), ki jih dobite v vsaki trafiki... jst to prakticiram zadnje pol leta in nisem nič manj počen. edino navadt se je treba ko držiš, ker je tko kratek filter.
LP
LP
@pohpoh, hvala za info o Swan filtrih. Sem jih kupil (ultra slim) danes in bomo zvečer testirali. Kakšni so pa slim? So predebeli za joint ali so OK?
"Zelišče je zdravilo naroda; alkohol je njegovo uničenje." — Bob Marley
Sicer še nisem poskusil kadit jointa s filtrom, ampak verjetno je razlog da nihče ne kadi s filtrom. Slišal sem že da tudi oni filtri kaj so se prodajali (se še?) za jointe, ki naj ne bi filtrirali thcja, zmanjšajo zadetost.
No, jaz sem včeraj testiral te Swan filtre in so dobri, edino mogoče malo prekratki, razen če kombiniraš s kartončkom, kar sem tudi naredil (spredaj kartonček, na koncu pa Swan filter). Dobro prefiltrirajo katran, učinek v glavi pa ni bil čisto nič manjši kot brez filtra.
Če bi šel delat kemijsko analizo, bi verjetno res ugotovil, da filtrira tudi nekaj psihoaktivnih snovi, ampak to je minimalna količina, ker drugače bi opazil, da je manjši učinek. Jaz vedno in povsod filtriram dim — tudi pri bongu sem si naredil filter iz vate. Edino pri uparilniku ("vaporizer") se mi ne zdi smiselno filtrirati, ker itak ne pride do vžiga in posledično do dima.
Če bi šel delat kemijsko analizo, bi verjetno res ugotovil, da filtrira tudi nekaj psihoaktivnih snovi, ampak to je minimalna količina, ker drugače bi opazil, da je manjši učinek. Jaz vedno in povsod filtriram dim — tudi pri bongu sem si naredil filter iz vate. Edino pri uparilniku ("vaporizer") se mi ne zdi smiselno filtrirati, ker itak ne pride do vžiga in posledično do dima.
"Zelišče je zdravilo naroda; alkohol je njegovo uničenje." — Bob Marley
Jaz osebno nimam dobrih izkušenj z tem SWAN filtri. Ko sm začel (občasno da ne bo kdo mislu da vsak dan hehe) pohat sm naredu ene par takih ðointov z temi filtri pa kadar sm tak ðoint skadil mi ni blo nč ko sm pa z pipo sm bil pa normalno počn :S mi je še dans žal da sm zihr 10g če ne še več z temi filtri stran vrgu
-
izanci
Tudi meni ni všeč , na koncu zvitka filter že smrdi in ima okus da se žge
-
pehpeh
zato pa daš na koncu 1cm tobaka. baje tudi zvitih cigaret ni dobro skaditi do filtra, ker naj bi se filter začel zaradi vročine topit (ne vem kako je s cigareti, ampak najbrz podobno...)
no, če kadiš z malimi rizlami, potem od jointa seveda bol malo ostane... ko vidim koliko svinjarije se nabere na filtru in če si zamislite da so ta filter vaša pljuča, potem mi ni žal za malo manjšo zadetost oz večjo količino pokajenega...
bil sem na gospodarskem razstavišču na razstavi razkrita telesa in vem, da nočem imeti pljuč kadilca...
LP
no, če kadiš z malimi rizlami, potem od jointa seveda bol malo ostane... ko vidim koliko svinjarije se nabere na filtru in če si zamislite da so ta filter vaša pljuča, potem mi ni žal za malo manjšo zadetost oz večjo količino pokajenega...
bil sem na gospodarskem razstavišču na razstavi razkrita telesa in vem, da nočem imeti pljuč kadilca...
LP