Vse kar se tiče Marihuane
Re: Vse kar se tiče Marihuane
tut men tole ni glih najbl jasn...
A mislte da je not 0.2 procenta thcja, tok k je dovolno v industrijski? pomoje ne, k drgač bi v njem moglo bit 2 ml čistga thcja, tko da bi pol lahko 1l zeksnu tega čaja, pa bi biu zadet.? Se prau če kalkuliramo, nekje 1kg industrijske trave (z 0.2posto thcja) je isto kt pa če bi popil 1l ledenga čaja. Ampak trave neb mogu nikol tok pojest (k verjetn če bi jo, bi biu zadet), lažje pa je spit liter čaja in si zadet.
Sam zdej če je res 0.2 thcja v njem....al so to neki nanodelci thcja v tem čaju...to je sedaj vprašanje!
Sam zdej če je res 0.2 thcja v njem....al so to neki nanodelci thcja v tem čaju...to je sedaj vprašanje!
Arabska molža je zakon!
-
anonymous
Ker je topic vse kar se tiče marihuane imam eno vprašanje ( da ne odpiram novega topica)
Vprašanje je glede vrste, ki je taka po kateri se smejiš.
Kolikor sem sam sprakticiral Indice ugotavljam, da so vse take da te zabijejo in da ti ni nič jasno. Jaz bi pa rad smijalico, tako po kateri se smejiš in da grem spat pol ure po tem ko skadim enega.
Ali so Sative smijalice? sam imam posajeno eno od Greenhouseseedsa po imenu arjan haze #3.Ali je to taka sorta?
http://www.greenhouseseeds.nl/shop/index.php?target=products&product_id=14
Prosil bi, če ima kdo dobro izkušnjo, naj mi pove ime ganje od katere gre samo na smeh.
Vprašanje je glede vrste, ki je taka po kateri se smejiš.
Kolikor sem sam sprakticiral Indice ugotavljam, da so vse take da te zabijejo in da ti ni nič jasno. Jaz bi pa rad smijalico, tako po kateri se smejiš in da grem spat pol ure po tem ko skadim enega.
Ali so Sative smijalice? sam imam posajeno eno od Greenhouseseedsa po imenu arjan haze #3.Ali je to taka sorta?
http://www.greenhouseseeds.nl/shop/index.php?target=products&product_id=14
Prosil bi, če ima kdo dobro izkušnjo, naj mi pove ime ganje od katere gre samo na smeh.
za ta caj, niam pojma kok vem naj nebi smel vsebovat thc
-
pzvmbfptko
Quote:
Za začetek probej brez tobaka na kakšni pipci, pa mraz je dobrodošu če hočeš smeh taprau.
Za začetek probej brez tobaka na kakšni pipci, pa mraz je dobrodošu če hočeš smeh taprau.
-
JamaicanPearl
men gre po sativah zmeri ful na smeh
If you want peace, prepare for war !
Za smeh ti priporočam maroc, po vrhu še pa hitro konča.