Mmm piškotki ...
Re: Mmm piškotki ...
ja,tako je.od starih mačkov sem pa slišal,da je 80 stopinj.Še nekje je priporočilo,da delamo v pečici,ki lahko nastavimotemp. na 75 in pustimo?????
cannabis-let it be just a flower
Quote:
ja,tako je.od starih mačkov sem pa slišal,da je 80 stopinj.Še nekje je priporočilo,da delamo v pečici,ki lahko nastavimotemp. na 75 in pustimo?????
Ja tole tut u eni temi od kuksov piše...mogoče v tej.Tko da zdej nevem kera je prava temp.
Ja tole tut u eni temi od kuksov piše...mogoče v tej.Tko da zdej nevem kera je prava temp.
Če bi thc izpareval pri 80 stopinhaj pol bi že pri kuhanju vse vn odišlo pri peki ga pa veæ sploh nebi blo tk da mal glavce vklopit
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!
Ej kako pa vi k to skuhate, pol ločte perje od putra in vode(mleka)?
Js to skozi najlonko precedim pol dam pa smučarske rokavice gor pa čez eno vrečko pa tist štumf štiskam ful.Sam še vseen dost notr v preju ostane
Js to skozi najlonko precedim pol dam pa smučarske rokavice gor pa čez eno vrečko pa tist štumf štiskam ful.Sam še vseen dost notr v preju ostane
no shivam starih mačkov pa resen ne .....
peče se lahko tud na 200 oz. kokr pac pise v receptu za uno stvar. v vsakem primeru bos kej izgubu, najbols da nardis rumove kuglce, nobenga pecenja, sam ubit si ko kanta k jih par pojes, ker gre tok masla notr, ce delas sam s cannaputrom. zdj sm en tedn sam doma, se mormo tok nazrt da bomo halucinacije vidl
Neki me zanima,a lhk uporabm perje k sm ga dans pobral, k sm 2 bilke izpulu ker so bli tipi?
fLaShAtTaCk [* Let`s GO teKKnO!! *]
-
JamaicanPearl
seveda.
Mi smo glih za vikend eno serijo keksov nardili.
Njam njam so dobri, se posebej s kozarcem mleka in
jp.
Mi smo glih za vikend eno serijo keksov nardili.
Njam njam so dobri, se posebej s kozarcem mleka in
jp.
If you want peace, prepare for war !
kao da so kej zadeli ti vaši keksi