THC v telesu ?
Re: THC v telesu ?
Amm, mam eno vprašanje; danes mi je sošolec pribil eno izjavo in me zanima, če kdo ve, če je to res: baje, da lahko tisti, ki se s tem ukvarjajo, iz enega lasu izberejo marsikaj, natančneje, iz enega lasu se lahko izbere DNK, kaj oseba je (se prehranjuje), če kadi travo in kako pogosto...pa verjetno še kaj. To pa ugotovijo za toliko časa nazaj, odkar se je oseba nazadnje strigla.
PS: če ni razumljivo, se opravičujem, ampak ne morem lepše razložit, upam da ste razumeli...
PS: če ni razumljivo, se opravičujem, ampak ne morem lepše razložit, upam da ste razumeli...
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...
-
itrP
To je res, samo če te kdo da na ta test mora met velik dnarja,... VELIK.
če se oseba ne striže ostane v lasnih konicah 7 let, takovrstne preiskave stanejo tako da so to izredni primeri, razen če si pobarvaš lase na bjondo lahko samo vidijo da si bil na zadnje pri frizerju hehe
da bi vidl kaj vse si konzumiral je samo v kostnem mozgu drgač pa kar se las tiče ti lahko za kr dolgo nazaj najdejo za droge pa če maš 3 metre čupo al pa na balin pa sej če maš čas si mal forum poglej smo že pisal o tem najbrž pod kako zakonodaja in pravo aja pa tega testa pri nas ne izvajajo
Enjoy what is natural
Quote:
Quote:
kr z zobmi pregrizneš pa je...
O fujjjjjj...., messo super freak kaj je s tabo a ti bi kr kr z zobmi vrečko odpru
kaj se zaj finega delaš?, ko bi ti voda v grlo tekla za kako resno stvar, bi spil deci , ne pa samo z zobmi vrečk trgal...
Lp
Quote:
kr z zobmi pregrizneš pa je...
O fujjjjjj...., messo super freak kaj je s tabo a ti bi kr kr z zobmi vrečko odpru
kaj se zaj finega delaš?, ko bi ti voda v grlo tekla za kako resno stvar, bi spil deci , ne pa samo z zobmi vrečk trgal...
Lp
Zapustil Konopljo.org dne 9.5.2007
Quote:
iz enega lasu izberejo marsikaj, natančneje, iz enega lasu se lahko izbere DNK, kaj oseba je (se prehranjuje), če kadi travo in kako pogosto...pa verjetno še kaj.
to sm jz vidu na brainiacu
Quote:
ko bi ti voda v grlo tekla za kako resno stvar, bi spil deci , ne pa samo z zobmi vrečk trgal...
hahaha huda
lp
iz enega lasu izberejo marsikaj, natančneje, iz enega lasu se lahko izbere DNK, kaj oseba je (se prehranjuje), če kadi travo in kako pogosto...pa verjetno še kaj.
to sm jz vidu na brainiacu
Quote:
ko bi ti voda v grlo tekla za kako resno stvar, bi spil deci , ne pa samo z zobmi vrečk trgal...
hahaha huda
lp
Avešunokao.
No ja, hvala za odgovore..
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...
Quote:
Lp
ta je pa huda
lp
<baphomet>
Lp
ta je pa huda
lp
<baphomet>
the walley of sylvania