COFFEESHOPI

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Stari uporabnik #491

Re: COFFEESHOPI

Post by Stari uporabnik #491 »

ja k smo uletel not so bli sami tipi...in pol si nas se ti zajebavala da je to PEDRSKI coffeshop....zdej pa nevem a je to to al ni to to

uglavnm cez SENSI skuno je ni
al pa JAMAJKA roots

pa sej ni blo skune k nebi sprobu hehe
Stari uporabnik #1021

Post by Stari uporabnik #1021 »

men je pa full Abraksus vsec, k majo u stilu ag opremlen not, pa v 3 nadstropjih je , drugac je pa Blue bird tud srčkan in predvsem udoben, pa Sibiria, k majo full dobr haš, pa še pocen je , drugač pa tud Sativa u Haarlemu ni slaba

žalostno pa je, da sem vceri prsla iz Nizozemske, pa jo že pogrešam .... full je lepa dežela, folk je zlo prijazen, pa še skoz se kej dogaja, ( da ne omenjam dejstva, da mi tam ni blo treba kadit te kurčeve mrve k jo mam doma ) ... skratka, can't wait da se enkrat novembra vrnem

lp, Maja
Stari uporabnik #551

Post by Stari uporabnik #551 »

brez dvoma mi je biu najbol všeč en coffeshop zravn vondelparka pa ene katedrale...take rasta barve, pa stoli so taki k na vlakih-luxus!!!..da unih rib sploh ne omenjam-kva to delajo na gobah...

pa jamaica je tut ql - pocen weed pa en rasta za natakarja(" would like a gram of northeren lights".."ja man")

drgac mi je pa ful usec siberia,taka chillOut muska pa blazna ql quality7price. pa poetry night-e majo baje

drgač mi pa ful niso ušeč taki nagužvani in glasni coffeshopi,beda...

(pa z drago sva kadila za mizo, za katero so kadili hipiji v prvem dejanskem coffeshopu - mellowYellowTeahouse - sicer ne vem če se to sme u muzejih )

kukrkol že,nederlands ruls, t nizozemci so čist utrgani
Stari uporabnik #1939

Post by Stari uporabnik #1939 »

In reply to:
imen itaq da se nam spomnu, tud nasldnic k bom, ce bom, kdaj še uletu tja... Spomnim se tega velikega šanka z vrezljanimi imeni.. pa ne sam slovenskimi pač vse od A do Ž.

To je pa sigurno HILLSTREET BLUES na Warmoesstraat. K notr prides pa mas na levo sank, pol gres lahko pa se naprej pa ob oknih direkt nad vodo sedis...al gres pa po stengas dol, pa mas spodaj se par Photo play-ev pa za sedet (tut cist ob vodi), PA VSE JE POPISAN !!!!
Mozno pa tut, da je se vec takih koflnov, pa jst ne vem. Mene v Red Lightsa ni vec kot trikrat na leto - ko so kaksni kolegi tle
Stari uporabnik #1944

Post by Stari uporabnik #1944 »

Yes, the coffeeshop with all the tags is Hillstreet-Blues....

And Majchi, next time you come to Amsterdam, come visit Dash Ultra and me in "Hortus the Overkant" That's the coffeeshop we work at... It is located between "Artis"(The Zoo) and "Waterlooplein"(the market)
It is a nice small coffeeshop without loads of tourists and without the "cheap" tourist-weed they sell in the city-centre

LP,

Rydel
Stari uporabnik #551

Post by Stari uporabnik #551 »

if I am correct, yours coffeshop is highly recomended as i think the best coffeshop in a'dam on a flyer with the 10 top coffeshops in a'dam (by the former owner of mellow yellow)
Stari uporabnik #90

Post by Stari uporabnik #90 »

Yes it looks like the HILLSTREET should be that coffeeshop... Who would know.

So when are we going again to check Dash and Mr. Xplizit ?

Stari uporabnik #1939

Yep, that's the one. We have those Werner-flyers in the shop .
So, when are you visiting ??

LP
Stari uporabnik #491

Post by Stari uporabnik #491 »

nekoch v near future
Stari uporabnik #1939

In reply to:
ja k smo uletel not so bli sami tipi...in pol si nas se ti zajebavala da je to PEDRSKI coffeshop....zdej pa nevem a je to to al ni to to

Po mojem sem vam to rekla zato, ker se mi verjetno ni dal it tja notr sedet... hehehehe...vodicem ne smes vedno vsega verjet....sorry, itaq mi je pri tistem kvizu na pocivaliscu pisal, da sem neki cez 70% impure....bo ze res
LP
Post Reply