-->GrowŠotor<--
reklama: predstavljam vam odlično rešitev za vse gojitelje in gojiteljice, ki bi radi tudi v času zime gojili v domači hiši, a jih je to do sedaj oviralo zaradi temperatur pod 10 stopin, ali celo POD LEDIŠČEM! nič več. poglejte si naslednji prispevek:
OK, šalo na stran... torej razmišljou sem kako nej nardim na podstrešju, ki ma tok stopin kot je zunej, gojim rožice... in sem se en dan v kleti spotaknu ob mali šotor za eno osebo/dve pohotni osebi. pa sem reku evo to bi blo pa lih fajn za rožice tja do 30 maby celo več cm! pa sm ga postaviu... pa sem ugotoviu, da ubistvu bo zadeva bla uredu ko bo žarnica pržgana (osram: mh 250w)...
sam kaj pa 8 ur ko nebo... bo padl na minus in bo slediu šok? pa sm razmišlou kako bi zadevo ogreu
... in sm mislu kupovat razne peči, grelce, razmišlal o svečah in podobno
... pol sm se pa odloču za kalolifer... 2000w <- sm reku stari to bo račun za štrom enakega razreda k plača zunanjega ministra
... tko da sm spet razmišlou... in probou ugutuvit kako regulirat temperatiro... ker ta zadeva bi tista 2 kvadrata segrela preko 100 stopinj 
in seveda.. kalolifer ma funkcijo počivanja... tist ko vrtiš pa naštimaš razmerje.. kok cajta dela in kolk ne... No in sm se en cajt s temu ubadou... končno pridem do pametnega razmerja... da je bla temperatura 15, se odločm da bom ju3 šeenkat probou... in probam.. pa gledam k bik...segreje se prek 20... uglaunem.. temperatura zunej valda ni bila konstantna... tko da je ta zadeva padla v vodo... in pol... BAM kot strela iz jasnega

TERMOSTAT!! grem po netu gledat, in najdem termostat za male pare (16€) in ga grem nabavt (da nardim mal reklame: v Naklem - merkur mojster) in prnesem dam... sprogramiram kar je blo treba.. zvežem z enmu šalterjom... in tada!! imamo growšotor!! pol sm še mal razmišlou kuko bi zmanšou porabo štroma... in sem vrgu 2 rjuhe čez šotor (240x140 in 240x260) in zdej je to tko, da ko je luč pržgana kalorifer zalaufa za pou minutke prbližn, pol pa 15 ali več minut spi... in s tem sem čist zadovoljen...
še pogled na stvaritev (fotoaparat: canon ixus 850IS - če koga zanima):
<- tole je pogled iz strani
<- vhod 
<- brez prvih "vrat xD" - pogled na mrežo prot insektu
<- termostat
<- razgled ko pokukaš v šotor
<- pogled na žarnico (svetila.com) z domačim nosilcem in reflektorjem, ki sem ga naredu iz...
<- mislim da je razvidno iz slike 
<-še makro slika na bogo rožico (ki je bla do zdej v kišti od kompa pod dvema varčnima philips coolwhite žarnicami (sranje povzroč sam stegvanje)
<- bi šli pod kovter čez 4 mesce??No, upam da sem navdihnil koga (do it at your own risk) oz. pomagou komu s problemom glede temperature!
LP, USB

good luck