Začelo se je iz semen in sicer prva sorta, ki bo za outdoor bo SilverHaze X NorthernLights (sem jo imel že lansko leto, nabral nekaj izkušenj, tko da glede na to kaki so plani za letos bi se mogla dobr obnest).
Sistem mora bit 100% neviden/neslišen, ker pač (zaenkrat) nimam možnosti met greenhousa oz. growrooma,pač okoliščine

Sistem:
2x Subwoofer Stealth Box - mere: 54x58x64 (ŠxVxG)
1x 275W CFL (za cvetenje)
2x panela po 200 LED (za cvetenje)
3x 120W CFL (za vege)
2x 12x12 ventilatorja
4x 8x8 ventilatorji
2x 9x9 ventilatorja
Glede na to, da imam na voljo dva ločena prostora manjših dimenzij, sem se odločil za LST tehniko (keep it low
), ker imam na voljo slabih 50 cm višine, poleg tega imam še mostly sativo, tako da zna bit kar problem. Dobra stvar pa je, da se rože lahko skoraj dotikajo ledic, tko da se na ta načim lahko pridobi še nekaj dodatnih cm in pa večji izkoristek svetlobe, ki je na voljo.Prva runda bo kakopak iz semen, tko da je za prčakovat, da bo vmes nekaj tipov.
Posadil sem 10 semen, od tega ena ni vzklila, dve pa prepozno, zato sem jih odstranil. Klone vedno jemljem od najlepših,najboljših in najmočnejših rastlin, zato pridejo v poštev samo najbolše.
Torej ostane 7 rožic.
Začelo se je takole:
Semenke:

Sama izvedba boxa, LED lampico sem obesil samo začasno za test...

Ventilacija, 8x8 cm ventilatorji v ceveh, en ventilator IN, 2 venta OUT (zaradi podtlaka) na vrhu 2x 12x12cm venta za kroženje zraka

Temperatura v boxu je ob prižganih lučeh okoli 28°C, vlaga 70%, je pa zelo odvisno od temperature v sobi...

LED + CFL

Rožice:

To je to zaenkrat, bojo pa v kratkem nove slike, takoj ko se bo našlo kaj prostega časa..I´ll keep u posted

peace & stay saf3
Lp, Rasta

ful se lahko zakrivi, da ni treba privezovat vsakič posebej, pa še ultra lahka zadeva je to, tko da owna