ful nism elektricar, ker nimam pojma o tem, ampak sem se vseeno odlocil za tale kit (komplet) sestavi si sam, zdej pa se ne znajdem ker ni nobenih navodil, razn tista shema.. sam mi ne pomaga glih najbolj k se kr dost razlikuje shema od tega kar mam jst tle pr roki.
1. ne vem tocn kako se kabl poveze na vtikac.. vem da gre zelenorumena naravnost na ozemljitev.. dvom mi dajeta modra in rjava , tko na vtikacu je nad levim "lulckom" narisan en znak in FI v krogcu.. na drugem pa N in S v krogcu.. torej kam gre kera zica?

2. Na eni napravi ne vem kako se ji rece (ja sej sm reku da nimam pojma) sta dva vtica za zico.. en gre kao notr drug pa kao vn pa das v prvega notr rjavo zico pol pa iz druzga ven naprej po kablu.. No in me zanima, ce mate slucajn tisto hps skico je zdravn te naprave eno modro polje kamor gre ozemljitev pa ne vem kaj narest :\ A je sploh nujno da dam tole ozemljitev ze tukaj.. dal bi pac samo tam pred Power Ignitorjem
Ok no sej sm ful n00b v tem, dejte mi plis pomagat.. sej zihr je tut kdo kupu ta sistem pa mu deluje :P
Hvala vnaprej
LP, Jure

Varčujemo...