Živjo.
No najina soba je v polnem zagonu, 400W hps, vlaga nekje med 50 60% v sobi je okol 23C rožce majo pa pod lampo okol 30C, zaenkrat je pod lučko 5 rožic - Misty, od 12 semen 1 ni vzkalil že vzkaljene sm dal v rockwool in počakal da mal zraste, kar se vleče že neki časa? Kdo ve zakaj? Tko da jih mam enki še v rockwoolu in čakam da se mal stegnejo, ene pa še vn niso polgedale čeprav so že vzkalile.
Zemlja je iz hempatie "Plagron zemlja Bat". Zdej so mal žejne in ko sm testiral Ph je pokazal da ga ma pri nas voda 8, tako da čakam na Ph regulator da lahko začnem redno zalivat, naročil sem Ph regulator iz hempatie
http://www.hempatia.si/view_product.php?product=CINAD028 ? ima kdo kej izkušenj s tem produktom??
no u izi me skrbi ena rožica, pa nasplošno kar nekam počas rastejo . No en rožica ma mal čudne liste kot da bi mela na eni strani nekak čudn zakrivlen. Zanima me ali je to genetika ali je nekaj narobe?
ostale zgledajo zdrave lepe barve
Imam pa še eno vprašanje, mogoče malce neumno, ker bi rad kloniral eno zdravo žensko rastlino me zanima nekaj glede tega, torej naredil bi en improvizori box za vegetacijo in za klone. Zakoreninjene klone bi dal v box za vegetacijo, in dilema je sledeča, ali lahko rožice preživijo 8 9 tednov vegetacije samo na cool white neonka, varčne žarnice ali čem podobnem? Nebi posebej kupoval še ene HPS. To bi delal zaradi tega ker v tem velikem roomu bi jih dal na cvenetnje v majhnem pa bi vegetirale, dokler tiste v velikem roomu ne odcvetijo potem bi te iz boxa prestavil na vege pod HPS, jih pustil 1 2 3 tedne in jih nato dal na cvetenje. Ali je to izvedljivo, ali je treba nujno imeti HPS?
basement late night in my hand light..