LP! Evo, da še js objavim nekaj.... Mojih 7 fem. Kalašnikovov v 4. tednu vegetacije..
Mam jih pod 250W zarnco za vege in cvet, kupljeno pr marleku, ventilacije do zdej nism meu, ker če je bla vklopljena je blo not premrzlo(temp. je padla do 9°C), ampak bom jutr tko nardil da bo ventilacija delala vsake tolk cajta(npr. po 30 minut vsako eno uro), tako da bom probau čim bolj obdržat optimalno temperaturo.
Zanima me, če je že kdo meu tale problem ali če kdo ve kako se naj rešim naslednje nadloge in sicer spodnji listi na dveh/treh bilkah so se mi začel na konicah sušit in obračat navzgor + nekateri listi imajo rjave fleke oz. pike. Luč verjetno ni preblizu, imam na cca. 40 centi od vrha bilk, zalivam pa vsak 2 dan oz. dokler se zemlja ne posuši z navadno vodo iz pipe(ne premrzlo).
Tole so moje prve bilke ever in jih ne bi rad zajebu, ker na začetku so rastle brez problema zdej pa se je pojavla ta težava. HELP ANYONE?
Aja pa v boxu je stalna temp. okoli 20-22°C pa vlage je skos dost(nikol ne vpade pod 50%), lahk vidte tut na prvi slikci.