Quote:
ne govorom o foliarnem gnojenju temveč o tem kar si sam rekel,da ljudje začnejo zalivat z gnojilom po tednu dni z polno dozo.
ne Bapho' nisem rekel po enem tednu. preberi še en krat kaj je napisano. tisti 'potem' beri 'po enem mescu', nasprotoval sem temu kar si se strinjal z stikijem. hotel sem povedat da je bolje postopno gnojit in dvigovat, kot pa da se potem (po enem mescu) vlije cela doza na lačno bilko, ki je en mesec sam ruvala korenine v zemlo in iskala hranila. če pa kdo po enem tednu da celo dozo, te je res tak kot je stikson povedal, da je grower za diagnostiko (bilke itq adijo)
sej ne rečem, Stibl kot prvi indoor naj bo pazljiv.
jaz vem kak delam in morem rečt da se bilke zelo dobro odzivajo na postopno gnojenje, zdaj pa sn samo dodal, da jih zraven tega še foliarno špricam. (kolk pač mam cajt) ...in OverGrowal sem še kaj drugega kot Deep Chunk:)
lahk bi začel gnojit kasneje kot ponavadi, ampak indoor (logično) hočem da v krajšem času čim bolj zrastejo ..in če jih mesec nebi nič gnojil, vem da nebi rastle tak kot so potencialno sposobne v enakem času pod pravimi pogoji.
sej drugač pa sploh ni potrebno gnojit, če imaš neko bilko pač za finto. sn tud že pustil čist brez hrane ..sej zraste neki cofek.