O boze, o boze,.. o boze,...
Sam bog se je spustil na zemljo in obdaril ljudi z tehnologio predelave petrsilja o boze,...(se kurac se mi dviga):)
MIKE jaz bi te uzenu prov res jej,...
Ti mike neki me zanima sem prebral vse tele poste tuki in mam mesana mnenja toda vem kaj ledice so, me pa res zanima (ok vem dobre pa slabe lastnosti).Koliko denarja mislis da bi prslo eno res solidno podjetje.Recva da bi zelel z ledicami resno zastavit ene dva metra krat dva metra placa, pa kok bi bil prihodek petersilja,.... v primerjavi z hps,envirolite,....Ok vem da spekter, elektrika in toplota so tu zakon reci.Sploh toplota me rajca ker pol bi bilo mozno koregirati umetno okolje z 20% co2 v placu za vlaznost pa bi recmo enkrat na dan prezracu ali pa kako masino not dal.Se bolj pomembno pa je da bi dal not generator ozona in ionizator.
Torej moje vprasanje da povzamem nedvoumno je tole draga rec,...zato me zanima koliko denarja recmo ,.. bi ti rabu da bi naredu en optimalen sistem za dva krat dva metra povrsine v ledicah.
(nacrtovanje in planiranje je osnova da ves kok se da potegnit ven kaki so rezultati, in pac dolgorocen izkoristek)
glede tega kar se tice slikc jih nism videl ker mi ni telo odpret linkov toko da ne vem kaj nj gledam.
Lep pozdrav vsem pa bodite pridni.