za ta dnar lohk nabaviš hpsk za cel flet osvetlit 
materjal, ki ga mam doma, me je do zdaj pršu okol 670 eur. manjka mi še 1000 komadov, ki me bodo stal še okol 150-200 eur. za plošče bom še vidu, kakšna bo cena, če bi se lotu delat s protobordi, bi me ena plošča 10×16cm pršla 2.5 eur, rabu pa bi jih kar precej (za 70W sistem vsaj ene 16, za 35W pa vsaj 8). pol bom rabu še ene par paketkov uporov (bom vzel kar po 100 komadov), za katere tut še ne vem točne cene. pa razne drobnarije (cin, varovalke, podnožja za varovalke,...)
število delovnih ur se bo pr men precej zmanjšalo, ker s temi ploščami odpade veliko nepotrebnega vlečenja sledi s cinom. seveda pa se te ure prestavjo na firmo, ki dela plošče. se mi kar smili model, ki bo vse te luknje vrtal. sm mu za začetek naroču 7 plat, tko da bo mogu zvrtat skor 5400 lukenj.
se pa precej pozna, ker sem vzel mal več materiala. sem računal, če bi nabavu samo za ta 70W sistem, bi me to kar mam do zdaj doma pršlo okol 550 eur, tko sem pa dal še 120 eur zraven in mi bo ostal še za 35W komplet + še mal robe mi ostane za naprej.
bom pa sprot vse stroške zapisoval in na koncu vse skup zmetal, tko da bo bolj točna cifra.

če pa živiš u bloku je pa jeba ja:S bo mike povedu če ma doma al nima