Evo spet en majhen updejt.
Tko zgleda stanje v 23 dneh cvetenja (slike so stare 2 dni).
Odstranu sm 2 moška(,in pustu le enga,najlepšega v boxu. Ostalih dveh nisem prav odstranu no,ker mi še vedno rasteta na okenski polici. Čakam če bosta kaj prahu odvrgla.

Se mi je pa pojavu en problemček - 2 sem zakuru z gnojilom za vego, potem sem hitro splaknu use z vodo,da je fajn izpral vse pizdarije iz zemlje. Potem sem začel gnojit z cvet-om.

(Btw - bolš se vid če pogledaš samo majhno slikco...you know, aparat...)
Sem se pa že kar ustrašu,k sem par listov kar fajn zakuru. Sicer en moški, in ena ženska. Moški me itak sploh ni skrbel..sam useen. Ampak se je poštimal zej.
Aja,pa še to - cvetki počasi postajajo vijolični/črni. Ampak tega pač z telefonom tut prbližno še nemorm slikat zaenkrat

Tak zgleda ena od 3 žensk -

.
Še ena..

Me pa moti nekaj. Mislem no moti, pač mal sem presenečen ker ma tako male cvetove.. Alpa se usaj meni zdijo majhni. Pa unmu cheap WS je napumpal u ibr, tle gre pa useskupi mal bl počas (DC je manda tudi manj potenten). (Al sem jaz kaj zajebal spet

)
Cvet na "vrhu" rože -

Cvetovi u sredi -

Je pa frend reku da bo naroču durban poison za letošnji outdoor, tak da mogoče se še kaj poigram če mi bo ostalo kaj odvečnega cvetnega prahu..

DEEP CHUNK ÜBER ALLES!