Kleto, bravo..
Jst sm zdj posadu.. en tedn, pa je okol 10 cm steblo, 3 cm vsak list (2) pa 1 cm 2 listka notr... nimam fotoaparata..
Nevem pa kera vrsta..
Pišm v to temo, ker se veliko veže tudi na Kleta..
Napisu sm tut mal bedarij, sam med drugim tut preverjam, č je res, kar so mi frendi rekl..
Prosil bi enga (ali več

), da spregleda to, da je o tem ful napisanega, pa da se mu da odgovorit pa mi razloži mal tole! Najlepša hvala vsem za odgovore! Nj odgovori kdor ve, čeprav lahko najbolj primerja Kleto!! (sicr pa, sj ste vsi vidl slikce- v temi)
Neki me zanima:
1. Kako to, da je moja rožca (pa tut white whidow od kleta) dolga pa majhne listke.. (po 5 dneh sta ble bl iste). K sm vidu rožce, k majo šenkrat debelejša stebla pa šenkrat krajša pa listke ene 3 cm tut (pač močnejša rožca). Jst mam sicr sam 2 varčni zaenkrat (1500+1500 warm white lumnov+ neki malga sonca), tko d bi blo možno, da bi imel premalo svetlobe, vendar Kleto je ni imel premalo, pa je imel kljub temu tenke rožce. A je to lohk tok od vrste odvisno?? Al kaj??
2. Kleto, kolikšna je razlika iz 70w na 250w?? Recimo, da si potreboval s 70w za določeno razvitost 5 tednov.. Koliko časa bi potreboval s 250w za isto razvito rastlinco (namreč, v šoli smo se učili, da je rast v odvisnosti od osvetljenosti premo sorazmerna, torej bi mogla pod 250 rasti skoraj 4krat hitreje, kar pa moæno dvomim). Se pravi, kok se pozna iz 70 na 250 in zakaj ni tut v praksi 4krat hitrejš???
3. Še neki, a je res, da na začetku rase tisto stebelce pa listki ful počas, pol pa čedalje hitrejš?? (k moja rožca se mi zdi, da se nikamor ne premika, sam pri kletu je šlo pa tut ful počas na začetku, pol pa hitr!!
4. Še neki:
kako to, da si imel najprej malo pridelka, drugič pa kar po celih vejah??? (a ne rastejo vrhi le pri štukih??? A to pomeni, da je imel tako blizu štuke? Al ma lesvetloba tle vso vezo? A je sploh možno, da rastejo po vejah??
5. Kleto, a si prvo prej vršičkal, da je bla bolj košata, druge pa kasnej, ker me spominjajo na naše ozke ciprese, al kaj je tle vplivalo...??
6. Zakaj ma tok veze, kolk velik lonc maš?? Zakaj se presaja (naj bi s tem pospešil rast za 50%, ampak zakaj, če pa potrgaš koreninice in rastlino zmedeš, ker ji daš drg okolje??? Kdaj se presaja (rajši mam v cm, kot v tednih, če se da)??
Pa prosm, ne brisat posta (oz. lohk, sam mi nj pol un pošle na pm odgovore, č loh!