Katera zarnica?
-
stefy
Re: Katera zarnica?
Lahko da nisi dobro povezal. Sem imeu doma isti primer. Povezano use pravilno pa varovalko vedno vn vrgl. Tak ko si zice pritrdil na okov luci..poglej da se ne tikata med sabo oziroma da je ena pritrjena na navoj in druga na zlicko.
Ozemljitev gre na kovinsko ohišje žarnice. Varovalko ti pa lahko izklaplja zaradi dveh razlogov in sicer prevelik vklopni tok(prešvoh varovalke) ali pa imaš kratek stik.
Možno je, da si preveč olupil žice in in pregloboko potisnil v grlo. Tam sta se srečala + in - naprej pa veš kaj se zgodi... To se je meni enkrat zgodilo
Slika lepo prikazuje koliko energije je potrebno za vzgajanje konoplje noter, pod lučmi ipd.:
Quote:
Marijuana production in America consumes a shocking amount of energy, which is only made worse by how prevalent the underground industry is. But data compiled by energy analyst Evan Mills, Ph.D (shown in this infographic) points out another shocking fact about what would happen to energy consumption if marijuana was simply legalized…
Quote:
Marijuana production in America consumes a shocking amount of energy, which is only made worse by how prevalent the underground industry is. But data compiled by energy analyst Evan Mills, Ph.D (shown in this infographic) points out another shocking fact about what would happen to energy consumption if marijuana was simply legalized…
"Zelišče je zdravilo naroda; alkohol je njegovo uničenje." — Bob Marley
-
bluecheesemm
a je kul ce mam u boxu V60cm, S40cm D40cm dve 23w varcni, ena 2500K in ena 6200K?
Čist odvisno kaj želiš doseči s tem boxom.
-
bluecheesemm
nic posebnega nocem:) 2 rastlinci so, neznana semena, pa se mal igram;) da vidim ce uspeva kaj pa bi lahko dosegu s tem boxom? kaj bi blo optimalno za ta box? aja se 2 venta sta en racunalniski za not pa en vecji SuperPower vent za vn..zgleda isto ko racunalniski sam vecji pa mocnejsi je
Za igrat bo, optimalno je pa 150w hps.
Zdravo družba!
Dobil sem growbox (120X120X200cm), zdaj pa bi potrebal malo pomoči glede razvsetljave.
Najprej sem imel v mislih, da bi vzel 600W HPS Kit (Nanolux 600W, Sylvania Grolux 600W, Adjust-A-Wing Stucco,...), ampak sem se zadnje dni zelo zagrel za LED panel, ampak ne vem točno, kakšno moč bi sploh potreboval za taki box? Bi zadostovalo 400W (5W Led Full Spectrum)? Bo to dovolj tudi za cvetenje? Raje 600W?
Lahko kdo kaj več pove, na kaj je potrebno bit pozoren pri teh LED panelih? Ker jih je res malo morje.
Dobil sem growbox (120X120X200cm), zdaj pa bi potrebal malo pomoči glede razvsetljave.
Najprej sem imel v mislih, da bi vzel 600W HPS Kit (Nanolux 600W, Sylvania Grolux 600W, Adjust-A-Wing Stucco,...), ampak sem se zadnje dni zelo zagrel za LED panel, ampak ne vem točno, kakšno moč bi sploh potreboval za taki box? Bi zadostovalo 400W (5W Led Full Spectrum)? Bo to dovolj tudi za cvetenje? Raje 600W?
Lahko kdo kaj več pove, na kaj je potrebno bit pozoren pri teh LED panelih? Ker jih je res malo morje.
ali imam lahko v začetnem stadiju kar pod 600w hps ali je to preveč za vegetativno obdobje?