Premalo vlage
-
nemam_pojma
Premalo vlage
lep pozdrav usem,sm nov na forumu moj prvi grow,seveda outdoor s pomočjo vas je biu kr obiln no zdej me pa zanima še indoor,sej vem,je že dost napisano od tega,sam zdej mam problem z vlago,vem da ni zadost 19%,kko naj jo zvišam?
Re: pomoooč
V sobo daj vedro z vodo ali vlazilec zraka
-
stefy
Najboljsa varjanta ti je vlazilec zraka kot je ze killer51 povedal. Tudi san sem letos prvic sel indoor in sem imel enako tezavo ki pa sem jo resil z vlazilcem
Lp Stefy
Lp Stefy
Stefy, kerga si pa kupu. Je kaj cenejš od 25€? Glede na to da sem že ogromno investiral se mi res neda še za vlažilec denarnice odpirat...
-
stefy
Jst sm ga kupu na marleku. In sm zravn uzeu se regulator vlage. Se pa ne spomnem kok je biu...poglej ce se ti da, je pa res zakon. Vlago mi je iz 28% dvignu lepo na 60%.
Pa fajn je k ga das u vedro (jst ga mam u 20l vedru) in ma se plovc tko da mi ni treba prou nc skrbet
Lp stefy
Pa fajn je k ga das u vedro (jst ga mam u 20l vedru) in ma se plovc tko da mi ni treba prou nc skrbet
Lp stefy
-
ganja misija
Re: Premalo vlage
Z kontroliranjem odvoda zraka boš lažje kontroliral vlago saj ti z toplim zrakom izhaja tudi vlaga.
Se pravi:
Hermetično zaprt prostor + kontrola izpuha in boš brez problema dosegel primerno vlažnost
Jaz si pomagam še z zalivanjem prostora z vodo. Ampak res krepko zalijem. +5litri vsake dva dni
Glej, da ti posode ne stojijo v tisti vodi.
Ko boš imel dovolj zelenja bodo rastline transpirirale vlago. Vendar če ti ne bo uspelo držati primerne vlage do časa cvetenja si nabavi vlažilec zraka.
Lp
Se pravi:
Hermetično zaprt prostor + kontrola izpuha in boš brez problema dosegel primerno vlažnost
Jaz si pomagam še z zalivanjem prostora z vodo. Ampak res krepko zalijem. +5litri vsake dva dni
Glej, da ti posode ne stojijo v tisti vodi.
Ko boš imel dovolj zelenja bodo rastline transpirirale vlago. Vendar če ti ne bo uspelo držati primerne vlage do časa cvetenja si nabavi vlažilec zraka.
Lp