vaš INDOOR
Re: vaš INDOOR
Kok so pa zdej visoke? Pa moč lampe? Drugače pa jaz bi preklopil , ker Red Dragon je cross Himalaya Kush x Utopia Haze. In kolkor sem gledal sativa pheno se rastegne ogromno v cvetenju. Iz 20cm na 100cm ipd...
Lp,klop
Lp,klop
Big stinkin helicopter flow through di air
what dem call it dem call it weedeater.....
se opravičujem zarad slabe kvalitete, ampak nekaj moram objavt po že tako dolgem času.
3. teden cvetenja amnesia haze
Scrog mi ni ravno uspel saj je mreža šele 3 dni gor hehe, mislm pa da pomaga (klop, naslednjič bo tako polna kot tvoja)
3. teden cvetenja amnesia haze
Scrog mi ni ravno uspel saj je mreža šele 3 dni gor hehe, mislm pa da pomaga (klop, naslednjič bo tako polna kot tvoja)
Jozek se bo mreža še zelo napolnila brez skrbi izgleda odlično!!!
Quote:
Dvomim da kaj dosti, glede na to da je že 3. tedne v cvetenju. Se bo kr počas nehalo stegvat
lp,klop
Dvomim da kaj dosti, glede na to da je že 3. tedne v cvetenju. Se bo kr počas nehalo stegvat
lp,klop
A nima amnesia še 5 tednov cvetenja pred sabo? Zdaj sem čist zmeden
Ja najmanj ,sam večina bilk se neha stegvat nekje po 3. tednih, pol začnejo pa na cofih delat
Aaaaa no pol pa se opravičujem za moj napačen post.... seveda drži da indoor nimam toliko izkušenj kot klop, tako da zaupam kar njegovim besedam
Peace
Peace
Kolko jaz vem Haze varjante cvetijo 10-12 tednov..al se motim?:D Drugace pa lepe roze,edino one spodnje liste bi lahko odrezal v casu vegetacije.